JEZIVA SCENA U NOVOM SADU! Muškarac prišao devojčicama, a onda... Žena uputila poruku svim roditeljima - ČUVAJTE DECU!

Autor:

Vesti

26.03.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da su razgovarali i smejali se. Međutim, onda je čula da muškarac pita devojčice na kojoj stanici izlaze, što je kod nje aktiviralo crveni alarm.

JEZIVA SCENA U NOVOM SADU! Muškarac prišao devojčicama, a onda... Žena uputila poruku svim roditeljima - ČUVAJTE DECU!

Foto: Shutterstock

Jeziva situacija desila se juče u Novom Sadu na autobuskoj liniji 7A, prema tvrdnjama jedne sugrađanke koja se vozila tim autobusom. Stariji muškarac navodno je pokušao započeti konverzaciju sa grupom devojčica, pitajući ih gde izlaze i smešeći im se.

Prema rečima ove Novosađanke, na početku je pomislila da se devojčice i nepoznati muškarac već poznaju. Činilo se da su razgovarali i smejali se. Međutim, onda je čula da muškarac pita devojčice na kojoj stanici izlaze, što je kod nje aktiviralo crveni alarm.

- Večeras, u autobusu 7a, dve ili tri devojčice uzrasta 12-15 godina (po izgledu) čavrljale su sa jednim starijim čovekom i nije izgledalo kao da im je neprijatno, ali je meni pogled tog čoveka ka tim devojčicama bio jako čudan. Pokušavala sam da procenim da li se poznaju ili ne, nisam htela da se umešam, jer se ništa konkretno loše nije desilo, osim što je meni čudno izgledalo. Devojčice su se toliko smejale sa njim (nisam čula o čemu su pričali) da sam na kraju zaključila da se ipak poznaju i više nisam obraćala pažnju. Par stanica kasnije videla sam da se čovek sprema da izađe i čula sam nešto poput - gde vi izlazite? - navodi ova žena.

Ona dalje objašnjava da je nakon tog pitanja jedna od devojčica izašla iz autobusa, dok je čovek krenuo za njom. Primetila je kako je dete izgledalo kao da beži od njega, dok su ostale devojčice izašle nekoliko stanica kasnije.

- Jedna devojčica je izašla gde i taj čovek ali je maltene pobegla (ja nisam videla, momak mi je preneo), a druge dve devojčice su izašle stanicu ili dve kasnije. Imale su plave rančeve na kojima je pisalo Volley team. Komunikacija između te dve devojčice nakon izlaska čoveka potvrdila mi je sumnju da ga nisu poznavale - pojašnjava.

Kako navodi, ovim putem želi da skrene pažnju svim roditeljima da popričaju sa svojom ženskom decom i objasne im da se ne smeškaju nepoznatim ljudima i ne daju znakove bilo kakve zainteresovanosti kako kasnije ne bi došlo do problema.

- Molim vas sve, skrenite svojim devojčicama pažnju da ne treba da se smeškaju sa ljudima koje ne poznaju, posebno ne sa starijima i muškog pola jer nam je vreme takvo kakvo jeste. Naučite ih da je ljubaznost jedno, a smejanje i nastavljanje komunikacije nešto sasvim drugo. Da ne dužim vise, čuvajte svoju decu - poručila je ona, a piše Telegraf.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading