"U BLIZINI JE KANAL U KOM VODA TEČE DOSTA BRZO" Meštanka Banjskog polja otkrila do sada nepoznat detalj u vezi sa nestankom Danke (2)

Autor:

Hronika

29.03.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sagovornica ističe da u trenutku kada je Danka nestala nije videla nikoga ko bi mogao da je otme, niti je čula bilo šta.

"U BLIZINI JE KANAL U KOM VODA TEČE DOSTA BRZO" Meštanka Banjskog polja otkrila do sada nepoznat detalj u vezi sa nestankom Danke (2)

Foto: facebook, Vladimir lukic, mup srbija

Meštanka Banjskog Polja otkriva da je mesto skoro nemoguće istražiti, što bi moglo otežati potragu za devojčicom Dankom Ilić. Naime, postoji kanal koji tera vodu dosta daleko, gde je skoro nemoguće bilo šta uraditi zbog brze tečenja vode, a to mesto je, kako kaže, već pretraženo.

- Postoji kanal koji tera vodu dosta daleko, tu je skoro nemoguće bilo šta uraditi, jer voda teče dosta brzo, a ostalo je sve pretraženo - kaže sagovornica.

Sagovornica ističe da u trenutku kada je Danka nestala nije videla nikoga ko bi mogao da je otme, niti je čula bilo šta. Ovo svedočenje dodatno komplikuje istragu o nestanku malene Danke.


U potragu za Dancom Ilić uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi, dok su Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica.

Prisustvo kanala koji tera vodu daleko stvara teškoće u istrazi, dok su bageri juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće. Kuća je obrasla u šiblje, a dvorištem jedva da može da se prođe zbog starih uređaja i mašina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.

Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine u Banskom Polju, a cela zajednica i nadležne službe i dalje čine sve napore kako bi pronašli nestalu devojčicu.

Podsećamo, potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u naselju Banjsko polje kod Bora, ušla je u četvrti dan. Policija je i tokom noći dežurala kod kuće odakle je devojčica nestala. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sinoć je bio u Boru, kako bi obišao pripadnike MUP koji rade na terenu u potrazi za nestalom devojčicom.

Na mesto nestanka dvogodišnje devojčice u Banjskom Polju kod Bora došao je juče bager koji je, kako je objasnila policija na terenu, trebalo da raščisti deo oko kuće i omogući policiji da nastavi pretragu. Na tom mestu su bili postavljeni i šatori, a prisutne su bile i Vatrogasno-spasilačke jedinice i jake policijske snage koje su blokirale prilaz kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://i.ytimg.com/an_webp/XJjRkXUWoj0/mqdefault_6s.webp?du=3000&sqp=CMftmbAG&rs=AOn4CLB6bFUOybdlxyUhulwCe3UTIAKtXQ

Komentari (0)

Loading