RODITELJI NESTALE DANKE ILIĆ STIGLI KUĆI! Na informativnom razgovoru bili skoro OSAM SATI - ministar Gašić još u Boru!

Autor:

Hronika

29.03.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalistički timovi za spasavanje iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, sprovode detaljnu pretragu terena oko kuće u Banjskom Polju, gde je devojčica nestala.

RODITELJI NESTALE DANKE ILIĆ STIGLI KUĆI! Na informativnom razgovoru bili skoro OSAM SATI - ministar Gašić još u Boru!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Napetost oko nestanka male Danke Ilić (2) nastavlja se dok se intenzivna potraga za njom odvija, a roditelji, Ivana i Miloš Ilić, konačno su stigli kući kasno sinoć iz policijske stanice gde su proveli više od 8 sati na informativnom razgovoru.

Ministar policije Bratislav Gašić takođe je prisutan u Boru od sinoć, obilazeći mesto nestanka devojčice u dva navrata, pružajući podršku i nadzirući istragu.

Ivana i Miloš Ilić, koji su proveli noć u policijskoj stanici, vraćeni su kući tek kasno sinoć i tamo su ostali od jutros. Ministar Gašić posetio je ponovo mesto nestanka jutros, pokazujući kontinuiranu angažovanost u ovom slučaju.

Specijalistički timovi za spasavanje iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, sprovode detaljnu pretragu terena oko kuće u Banjskom Polju, gde je devojčica nestala. Vatrogasci su spremni da pomognu u pretrazi, proveravajući vodovodne, kanalizacione cevi, septičke jame i druge sisteme kako bi pronašli dokaze koji će rešiti ovu misteriju.

Reporterima "Blica" primećena su dva kamiona ispred kuće gde je nestala devojčica, kao i dva policijska automobila beogradskih tablica.

Ujak nestale Danke takođe se oglasio povodom nestanka sestričine, izražavajući zabrinutost zbog dužeg zadržavanja Ivane u policijskoj stanici, ali ističući da se treba suzdržati od iznošenja informacija kako se ne bi otežala istraga.

Dok traganje za detetom nastavlja, javnost ostaje u iščekivanju novih informacija o ovom tragičnom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading