"BRINEM JER IVANU DRŽE U POLICIJI" UJAK MALE DANKE KROZ SUZE ZA REPUBLIKU: Poslednja je videla Danku, ne mogu da zamislim da ona ne zna gde je...

Autor:

Hronika

29.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva izjava ujaka za medije nakon što je pre četiri dana nestala mala Danka.

"BRINEM JER IVANU DRŽE U POLICIJI" UJAK MALE DANKE KROZ SUZE ZA REPUBLIKU: Poslednja je videla Danku, ne mogu da zamislim da ona ne zna gde je...

Foto: facebook

Stefan Dragomirović rodjeni brat Ivane Ilić majke nestale Danke Ilić devojčice iz Bora, otvorio je duśu za Republiku u preteškom momentu za njegovu porodicu, a i čitavu Srbiju koja na nogama trazi dete sada već četvrti dan.

Dok mi razgovaramo Ivana je sve vreme u policiji. Njen brat kaže da je zabrinut za sestru, a uznemiren śto male Danke i dalje nema.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Danka Ilić 

 

- Brine me što Ivanu toliko drže, ali se tešim da su njena kazivanja najvalidnija jer je poslednja videla Danku, odnosno iz njenog vidokruga je nestala.

U sredu na četvrtak Ivana je noć provela u kući brata jer je policija zbog istrage nju razdvojila od supruga Miloša,Dankinog oca. 

- Bila je skrhana i plakala je i rekla mi je da čitavu noć nije mogla da zaspi. Ja sam morao uprkos svemu da radim. U rudniku sam bio - kaže Stefan.

Veoma staloženo, ujak male Danke govori za Republiku iako je na pragu kuće odbio da govori za medije.

Republika

Foto: republika, facebook

Danka Ilić 

 

- Nemam ja, niti moji šta da krijemo, ali dok tragamo za detetom i policija ispituje sve okolnosti,nismo u priloci da primamo novinare u kuću. Posebno nam smeta što nastoje da udju kod moje dece i da ih dodatno izlažemo medijima i stresu - kaže on krz suze. 

DAN KADA JE NESTALA MALA DANKA 

Prepričava šta mu je sestra Ivana ispričala o nestanku njene ćerkice.

- Ivana je sa Lazom i Dankom otišla tog dana na plac, gde ona ne dolazi često kao ja. Došla je pošto je na godišnjem odmoru i bio je lep dan pa da deca bora e na vazduhu. Na placu je gledala decu kako se igraju, gde su joj i kola bila parkirana. Laza je tražio vodu da pije i Ivana pošto je u kući voda zatvorena da ne bi smrsla u cesmi ili cevima tokom zime, ona je otišla iz kola da uzme vodicu i dala Lazi da pije. Gledala je gde je Danka, ali nije je videla. Mislila je da je negde pozadi za drva koja su tako napakovana da iz kola gde je bia Ivana ne može imati vidik na taj deo.Kako je nije bilo pomislila je da je otišla u šumicu iza placa. I kreće potraga, pa agonija koja se proširuje - prepričava Dankin ujak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading