BIZARNA TUČA U VLADIČINOM HANU! Zverski nasrnuli jedni na druge, teško se povredili - niko ne zna zašto!

Autor:

Hronika

25.03.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potukli su se F.M iz Vladičinog Hana i S.M. iz sela Kržince.

BIZARNA TUČA U VLADIČINOM HANU! Zverski nasrnuli jedni na druge, teško se povredili - niko ne zna zašto!

Foto: Shutterstock

U neposrednoj blizini centra Vladičinog Hana, u nedelјu se desila tuča u kojoj su učestvovala dvojica muškaraca.

Potukli su se F.M iz Vladičinog Hana i S.M. iz sela Kržince. Oni su se udarali rukama i nogama. I jedan i drugi su rekli istražnim organima da su se potukli bez razloga i povoda optužujući jedan drugog da je prvi počeo, piše portal VOM.

Dežurni tužilac naložio je prikuplјanje izjava od očevidaca, izuzimanje sigurnosnih kamera, dok je protiv S.M. podneta krivična prijava zbog dela teška telesna povreda koju je zadobio F.M.

Podsetimo, u Urgentni centar u Beogradu primljen V.D. (19) sa ozbiljnim povredama grudnog koša. Mladić je navodno dovezen privatnim kolima iz Surčina, a tvrdi da je povrede zadobio u tuči. Policija trenutno proverava njegovu priču dok je istraga u toku, a tužilaštvo je takođe obavešteno o ovom slučaju.

Mladić je dovezen sa teškim povredama grudnog koša, a navodno je tvrdio da je u tuči zadobio ove povrede. Policija sada detaljno proverava njegovu priču kako bi utvrdila tačan uzrok povreda. Ova situacija izaziva dodatnu pažnju javnosti i nadležnih organa, budući da je reč o ozbiljnim povredama mladića.

Lekari u Urgentnom centru su odmah reagovali i pružili neophodnu medicinsku pomoć mladiću. Sa ozbiljnim povredama grudnog koša, hitna intervencija je bila od presudnog značaja kako bi se mladiću pružila adekvatna nega i lečenje.

Nakon što je mladić primljen u Urgentni centar, policija je preuzela nadležnost i započela istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog slučaja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading