VELIKO HAPŠENJE POSLE MASOVNE TUČE: Mladići iz Niša i Beograda uhapšeni zbog teških povreda!

Autor:

Hronika

11.03.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena četvorica mladića zbog nasilja ispred kafića.

VELIKO HAPŠENJE POSLE MASOVNE TUČE: Mladići iz Niša i Beograda uhapšeni zbog teških povreda!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, izvršili su hapšenje četvorice mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Uhapšeni su M. A. (25), D. M. (23) i M. A. (23) iz Niša, kao i M. Č. (24) iz Novog Beograda.

Nasilnički incident u centru Niša

Prema saopštenju, osumnjičeni su juče ispred jednog kafića u centru Niša fizički napali trojicu muškaraca, starosti 29, 33 i 34 godine, zadavši im više udaraca. Posebno su naneli teške telesne povrede 34-godišnjaku, koji je nakon incidenta zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Četvorica osumnjičenih zadržana do 48 časova

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo

M.C. (36) iz Mokrina je pretrpeo teške telesne povrede nakon što su ga u nedelju, tokom prepodnevnih časova, na ulici presrela i istukla dvojica Kikinđana, D.Z. i V.V. Teško povređeni Mokrinčanin je najpre dobio pomoć u kikindskoj bolnici, a zatim je prebačen u novosadski KCV radi daljeg lečenja.

Napad na M.C. u ulici Markovih

Napadači su u automobilu sustigli M.C. i zaustavili ga, nakon čega su ga brutalno pretukli. Kako navodi dobro obavešten izvor, osumnjičeni su nasrnuli na M.C. udarajući ga rukama, nogama i čak ciglom koju su pronašli u blizini. Nakon nekoliko minuta, napadači su se vratili u automobil i otišli sa mesta događaja, ostavljajući teško povređenog M.C.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading