OVO JE STEFAN, KOJI JE VEČERAS TEŠKO POVREĐEN U NESREĆI KOD BELOTIĆA: Od siline udara ispao motor automobila

Autor:

Hronika

24.03.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u Belotiću kod Draginja

OVO JE STEFAN, KOJI JE VEČERAS TEŠKO POVREĐEN U NESREĆI KOD BELOTIĆA: Od siline udara ispao motor automobila

Foto: Facebook

Večeras se dogodila stravična saobraćajna nesreća u Belotiću kod Draginja, u kojoj je vozač automobila teško povređen, dok su putnici u autobusu ostali nepovređeni.

Nesreća je nastala kada je automobil marke Pežo prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom. Na društvenim mrežama može se videti da je na prednjem delu autobusa pričinjena velika materijalna šteta, dok je od siline udarca na automobilu otpao motor, piše Telegraf.


Vozač teško povređen


Vozač automobila, identifikovan kao Stefan P., je teško povređen u ovoj saobraćajnoj nesreći. Hitna pomoć je odmah intervenisala i prevezla povređenog vozača u bolnicu radi daljeg lečenja. Detalji o njegovom zdravstvenom stanju za sada nisu poznati javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Nepovređeni putnici u autobusu


Srećom, putnici u autobusu su prošli bez povreda, iako je došlo do snažnog sudara između autobusa i automobila. Ova činjenica predstavlja pravo čudo, s obzirom na silinu udarca i ozbiljnost nesreće.

Materijalna šteta


Na prednjem delu autobusa pričinjena je velika materijalna šteta, dok je automobil marke Pežo pretrpeo ozbiljne oštećenja. Fotografije sa mesta nesreće jasno pokazuju da je od siline udarca na automobilu otpao motor, dok su delovi vozila rasuti po putu.

Istraga u toku


Za sada nema detaljnih informacija o uzrocima ove nesreće, te je pokrenuta istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Policija će sprovesti istragu kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ovog sudara i ko je odgovoran za ovu nesreću.

Nadamo se da će povređeni vozač uskoro biti van životne opasnosti, te da će istraga ove nesreće pružiti odgovore o uzrocima ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading