"POLJUBIO SAM JE... DA JE STIMULIŠEM" SRAMNA ODBRANA INSTRUKTORA JAHANJA: Tereti se za silovanje i zlostavljanje učenica, a on ŠOKIRAO U SUDU!

Autor:

Hronika

21.03.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči bile su neprijatne, a nije se libio ni da izvređa oštećenu devojku.

"POLJUBIO SAM JE... DA JE STIMULIŠEM" SRAMNA ODBRANA INSTRUKTORA JAHANJA: Tereti se za silovanje i zlostavljanje učenica, a on ŠOKIRAO U SUDU!

Foto: facebook.com/printscreen, Nikola Mutiћ

Miloš Đukić

U Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje instruktoru jahanja Milošu Đ. koji se tereti da je seksualno zlostavljao i silovao polaznice svoje škole. Optužen je za izvršenje krivičnih dela - silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela, sve od 2010. do 2021. godine.

Napeta atmosfera tokom ročišta

Ročište je prošlo u napetoj atmosferi jer se okrivljeni sramno branio nakon svedočenja njegove poslednje žrtve. Oštećena devojka, koja je tek pre sedam dana postala punoletna, detaljno je opisala neprijatnosti i stresne situacije kroz koje je prošla u školi jahanja od kada je u decembru 2020. godine postala član konjičkog kluba.

Okrivljeni se branio i izvređao oštećenu

Nakon njenog svedočenja, okrivljeni Miloš Đ. se sramno branio, sedeći u invalidskim kolicima. Njegove reči bile su neprijatne, a nije se libio ni da izvređa oštećenu devojku. Tvrdio je da su njene tvrdnje lažne i izneo svoju verziju događaja. Međutim, sudija je smirila situaciju i opomenula okrivljenog, odbivši niz pitanja njegovog branioca smatrajući ih neprimerenim.

Manipulativno ponašanje okrivljenog prema polaznicama

Oštećena je detaljno opisala da su sve polaznice škole dobijale neumesne komentare od okrivljenog, koji se prema njima ophodio kao zaštitnik, stvarajući odnos sličan dedovskom. Često je postavljao svakodnevna pitanja i na taj način manipulisao njihovim osećajima. Oštećena je opisala da je prvi put zagrlio u njegovoj sobi u prostorijama konjičkog kluba, a potom da je poljubio nakon jednog treninga.

Sledeće ročište i svedoci

Na sledećem ročištu koje je zakazano za 8. maj trebalo bi da svedoči suvlasnik kluba Marina Gunjača, kao i devojka O. M. koja je prema navodima oštećenih devojaka živela zajedno sa okrivljenim u sobi koja se nalazi u okviru pomoćnih prostorija konjičkog kluba. Sve oči su uprte ka nastavku suđenja i svedočenju novih aktera u ovom tragičnom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading