RANJENI MLADIĆ LEŽAO U LOKVI KRVI NA PLOČNIKU! Najnoviji detalji JEZIVE PUCNJAVE U VALJEVU lede krv u žilama, kafanska tuča prethodila sačekuši!

Autor:

Hronika

18.03.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forenzička analiza vozila kao ključna tačka istrage.

RANJENI MLADIĆ LEŽAO U LOKVI KRVI NA PLOČNIKU! Najnoviji detalji JEZIVE PUCNJAVE U VALJEVU lede krv u žilama, kafanska tuča prethodila sačekuši!

Foto: shutterstock

Policija

Napad na 25-godišnjeg Valjevca, S.T., koji se dogodio u subotu u blizini košarkaškog igrališta "Student", navodno je bio motivisan prethodnom kafanskom tučom u kojoj je S.T. bio u sukobu sa grupom mladića. Kako nezvanično saznaje "Blic" iz pouzdanih izvora, policija je privela više osoba za koje se sumnja da su učestvovale u ovom napadu, a takođe se veruje da su isti mladići bili umešani i u prethodni incident u kafani.

Očevici su izjavili da je napad prethodilo praćenje automobilima po gradu, što je dovelo do zaplene više vozila radi daljeg veštačenja. Policija se nada da će ovo veštačenje rasvetliti identitet napadača i njihovu povezanost sa incidentom.

Priveli više osoba zbog sumnje da su učestvovale u napadu

Policija u Valjevu je brzo reagovala i privela više osoba za koje se sumnja da su umešane u napad na S.T. Takođe, zaplenjena su vozila koja su korišćena u praćenju pre napada, a policija se nada da će forenzička analiza vozila pružiti ključne informacije o identitetu napadača.

Forenzička analiza vozila kao ključna tačka istrage

Zaplenjena vozila koja su korišćena u praćenju S.T. pre napada su sada ključni deo istrage. Policija se nada da će forenzička analiza ovih vozila pružiti neophodne informacije o identitetu napadača i njihovoj povezanosti sa incidentom. 

- Naime, S.T. je od strane jednih od privedenih mladića primećen na jednoj lokaciji u Valjevu, a potom su oni o tome obavestili drugu grupu, koja je trebala da ga presretne, pošto su pretpostavili gde će se S.T. svojim automobilom zaputiti. Međutim, do presretanja nije došlo pošto je S.T. po svemu sudeći primetio pratioce i sam se zaustavio na lokaciji gde je došlo do obračuna, verovatno pretpostavljajući da će doći do tuče – priča izvor blizak istrazi.


Svedoci tvrde da su čuli pucnje i odmah potrčali ka mestu događaja.

- Bilo je zastrašujuće čuti pucnjeve u centru grada. Niko nije očekivao tako nešto u ovom delu grada - izjavio je jedan od očevidaca.


Hitna intervencija i stanje povređenog

S.T. je odmah prevezen u obližnju bolnicu, gde su mu pružene medicinske intervencije. Prema poslednjim informacijama, njegovo stanje je stabilno i van životne opasnosti.

- Dok je ranjeni mladić ostao da leži na pločniku, njegov suvozač je izleteo iz automobila i pobegao u obližnju pekaru. Za njim se uputio i napadač sa pištoljem, kao i još dvojica napadača sa „fantomkama“ na glavi, od čega je jedan nosio i palicu. Suvozač S.T. je uspeo da im pobegne, nakon čega su se i napadači udaljili – priča izvor „Blica“.

Rasvetljavanje napada u Valjevu: Identifikovani napadači i prethodni sukobi


Prema saznanjima, deo napadača je bio uključen u prethodni fizički sukob sa S.T. u jednom ugostiteljskom objektu, što se pretpostavlja da je jedan od motiva za ovaj napad.

Potraga za pucačem i dodatnim osumnjičenima

Policija istovremeno traga i za još nekoliko osoba koje se smatraju potencijalno sumnjivim za učešće u napadu. Postoji mogućnost novih privođenja u vezi sa ovim slučajem.

Kriminalni dosijei i prethodne aktivnosti

Svi trenutno privedeni osumnjičeni već imaju kriminalne dosijee i poznati su policiji od ranije. S druge strane, ranjeni S.T. poznat je policiji po prethodnim osudama za krivična dela u vezi sa trgovinom narkoticima i napadom na službeno lice. Njegovo saslušanje još uvek nije obavljeno zbog lečenja u valjevskoj bolnici, gde se oporavlja od teških telesnih povreda koje, srećom, nisu po život opasne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading