NAJNOVIJI DETALJI PUCNJAVE U VALJEVU: Napadač hteo da ubije mladića, policija intenzivno radi na PRONALASKU OSUMNJIČENOG!

Autor:

Hronika

17.03.2024

09:12 >> 09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić zadobio teške telesne povrede.

NAJNOVIJI DETALJI PUCNJAVE U VALJEVU: Napadač hteo da ubije mladića, policija intenzivno radi na PRONALASKU OSUMNJIČENOG!

Foto: Društvene mreže

Valjevo je juče bilo poprište teške pucnjave u kojoj je mladić S.T. (25) zadobio teške telesne povrede. Incident se dogodio kada je nepoznata osoba iz kombija u pokretu pucala u mladića. Ovaj događaj je izazvao šok i neizvesnost među građanima Valjeva, dok su nadležne službe odmah reagovale i pružile pomoć mladiću. 
 

- Napadači su pucali u mladića i pobegli sa mesta napada, dok je ranjeni ostao da leži na pločniku. Odmah je obaveštena hitna pomoć ali i policija. Mladić je prevezen u Opštu bolnicu u Valjevu gde su mu kosntatovane teške telesne povrede - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je dodao da je napadač pucao u telo mladića

- Sumnja se da je napadač pucao da ubije mladića. Ranjeni muškarac pogođen je u leđa, tačnije u lopaticu. Tom prilikom zadobio je tešku telesnu povredu, ali srećom trenutno nije životno ugrožen - rekao je sagovornik. 

Sinoć, nakon prijave incidenta, policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj kako bi prikupila sve moguće tragove koji bi mogli pomoći u rešavanju slučaja. Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti, a policija je brzo reagovala kako bi osigurala sve relevantne informacije.

- Motiv napada još nije poznat, ali će i on tokom istrage biti utvrđen. Policija je ubrzo nakon pucnjave raspisala potragu za vozilom iz kog je pucano. Intezivno se radi na identifikaciji napadača i saučesnika, pošto se sumnja da je imao vozača - rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading