PRONAĐENO TELO NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Užas u Beogradu!

Autor:

Hronika

16.03.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo muškarca pronađeno je u blizini trafostanice, a obdukcija će biti sprovedena kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

PRONAĐENO TELO NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Užas u Beogradu!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, YouTube/Printscreen

Sinoć oko 23 sata, na Bežanijskoj kosi u Ulici Marka Ćelebonovića, nedaleko od Novog bežanijskog groblja, hitna pomoć je izašla na lice mesta gde je pronađeno telo muškarca. Nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt. Muškarac je preminuo u blizini trafostanice, a uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom.

Obdukcija će otkriti uzrok smrti

Telo muškarca pronađeno je u blizini trafostanice, a obdukcija će biti sprovedena kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Za sada nije jasno da li je do tragedije dovelo eventualno izlaganje strujnom udaru ili je u pitanju nešto drugo. Detalji obdukcije biće od velikog značaja u rasvetljavanju ovog tragičnog događaja.

Da podsetimo, juče u večernjim časovima u centru Novog Sada, tačnije u naselju Rotkvarija, dogodila se slična scena, kada je došlo do dramatičnog incidenta u Ulici Vojvode Šupljikca. Naime, muškarac je pronađen kako leži bez svesti na podu, što je izazvalo veliku zabrinutost među stanovnicima ovog dela grada. Hitna pomoć je brzo reagovala i preuzela situaciju, odvozeći muškarca na hitnu reanimaciju.

Sumnja se na povezanost automobila sa incidentom

Na licu mesta, pored muškarca koji je bio u teškom stanju, zatečen je i jedan automobil sa uključenim sva četiri žmigavca. Postoji sumnja da je ovaj automobil povezan sa samim incidentom, što dodatno pojačava misteriju oko cele situacije. Policija je odmah preuzela istragu, a uviđaj je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading