HOROR U LESKOVCU! Na parkingu poznate kafane pronađeno TELO žene!

Autor:

Hronika

22.02.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obaveštena o slučaju oko 15 sati.

HOROR U LESKOVCU! Na parkingu poznate kafane pronađeno TELO žene!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Na parkingu poznatog restorana u Leskovcu pronađeno je telo žene G.N, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Kako je saopšteno, zaposleni u restoranu su izjavili da je kafana normalno radila u trenutku kada je telo pronađeno, i da nemaju nikakvih informacija o ovom tragičnom slučaju, prenosi Informer.

Policija je obaveštena o slučaju oko 15 sati, nakon čega su preduzete odgovarajuće mere kako bi se utvrdile okolnosti i uzrok smrti nesrećne žene.

Reakcija javnosti i zvanična istraga

Ova tragedija izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi građani izražavaju šok i zabrinutost zbog ovog događaja. Istraga je u toku, a policija će detaljno ispitati sve relevantne okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Pozadina slučaja

Do sada nema zvaničnih informacija o pozadini ovog slučaja, ali se očekuje da će istraga otkriti više detalja o okolnostima smrti žene G.N. Građani su zatečeni ovim događajem, te se očekuje da će nadležne institucije brzo reagovati i pružiti javnosti više informacija o ovom slučaju.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo!

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading