MONSTRUM IZ NOVOG SADA ĆE ISTRUNUTI U ZATVORU! Bušilicom UBIO ženu, preti mu doživotna robija!

Autor:

Hronika

15.03.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola se trenutno nalazi u pritvoru, a za delo koje mu se stavlja na teret zaprećena je doživotna robija.

MONSTRUM IZ NOVOG SADA ĆE ISTRUNUTI U ZATVORU! Bušilicom UBIO ženu, preti mu doživotna robija!

Foto: ST/Dragan Kadić

Istraga ubistva Gordane T. otkriva nove, uznemirujuće detalje. Pored povreda nanesenih bušilicom, Gordana je imala i povrede od udaraca tupim predmetom, posebno po glavi. Postavlja se pitanje da li su upravo ovi udarci bili smrtonosni za nju, prenosi Telegraf.

Postoji sumnja da je ubica želeo da bude siguran da je žrtva mrtva, čak i nakon upotrebe bušilice.

Uhapšeni Nikola T. u pritvoru

Nikola T., osumnjičen za ovo svirepo ubistvo, trenutno se nalazi u pritvoru. Za ovo delo mu preti doživotna robija. Nakon ubistva supruge, pokušao je da izvrši samoubistvo skokom sa mosta. Iako je izvučen bez povreda, pretrpeo je znake hipotermije i prebačen je u zatvor.

Šokantni detalji o pokušaju samoubistva

Nakon što je ubio suprugu, Nikola T. je seo u svoj crveni Golf i odvezao se do Temerinskog mosta. Tamo je vezao betonski blok lancem za sebe i skočio u kanal DTD. Ovaj drastičan pokušaj samoubistva usledio je nakon neuspelih pregovora sa policijom.

Ovaj slučaj svirepog ubistva i pokušaja samoubistva ostavlja mnoga pitanja otvorenim, a istraga nastavlja da otkriva uznemirujuće detalje.

Podsetimo, u ponedeljak, u Novom Sadu odigrao se stravičan zločin koji je šokirao javnost. Nikola T., star 55 godina, ubio je suprugu Gordanu T. (52) koristeći bušilicu, nakon čega je pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta.

Kako smo ranije pisali, on je Gordani prvo bušilicom smrskao glavu, a potom je i izbušio, nakon čega je obavestio ćerku o zločinu i pokušao da se ubije. Nikola se okovao lancima i vezao za betonski blok, ali je rečna policija brzo reagovala i izvukla ga i prebacila u bolnicu gde su konstatovane promrzline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading