OGLASILO SE SE TUŽILAŠTVO POVODOM NAVODNE OTMICE STOČARA KOD LESKOVCA! Dobili prijavu od policije, ali...!

Autor:

Hronika

15.03.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom informacije koju su preneli pojedini mediji dana 14.03.2024. godine, a u vezi događaja na području sela Nomanica obaveštvamo vas da su policijski službenici kontaktirali dežurnog tužioca i usmeno mu preneli anonimnu prijavu događaja, kažu u Tužilaštvu.

OGLASILO SE SE TUŽILAŠTVO POVODOM NAVODNE OTMICE STOČARA KOD LESKOVCA! Dobili prijavu od policije, ali...!

Foto: Vladimir Lukić

Nakon što je na društvenim mrežama objavljeno da je stočar iz sela Ladovica kod Vlasotinca otet, da mu je put blokirao BMW s trojicom muškaraca, koji su ga potom izvukli iz automobila marke "golf" i odvezao u nepoznatom pravcu, javnost je započela raspravu o tome da li se radi o otmici ili nečem drugom.

Iako su pojedini mediji preneli ovu dramatičnu priču, Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je nakon prikupljenih obaveštenja saopštilo da se u konkretnom događaju nisu stekla obeležja nijednog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti.

- Povodom informacije koju su preneli pojedini mediji dana 14.03.2024. godine, a u vezi događaja na području sela Nomanica obaveštvamo vas da su policijski službenici kontaktirali dežurnog tužioca i usmeno mu preneli anonimnu prijavu događaja. Nakon prikupljenih obaveštenja, ocenjeno je da se u konkretnom događaju nisu stekla obeležja nijednog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti - kažu iz OJT u Leskovcu.

Podsećamo, međunarodna banda otmičara razotkrivena je i pohapšena na teritoriji prestonice krajem februara u spektakularnoj akciji MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Naime u otmici, koja prema rečima našeg sagovornika podseća na one iz američkih akcionih filmova, banda ucenjivača iz Iraka, Jordana i Srijie otela je 10. februara u Mladenovcu dvojicu sirijskih državljana i utamničila ih uiznajmljenoj kući u Mladenovcu.

Kako prenose, otmičari su od porodica otetih muškara tražili otkup od 200.000 i 100.000 evra, upućujući im pretnje smrću putem video poziva mobilnim telefonom, sve vreme im držeći pištolje uperene u glavu.

Više p ovome pročitajte ovde.

Bonus video








 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading