DECA BILA OTROVANA I OPIJENA ETANOLOM: Toksikološki nalazi mališana iz Novog Sada potvrđuju mračnu slutnju - RODITELJI SU IH UBILI!

Autor:

Hronika

14.03.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok smrti najverovatnije etanol, a u telu mališana pronađene i druge otrovne supstance.

DECA BILA OTROVANA I OPIJENA ETANOLOM: Toksikološki nalazi mališana iz Novog Sada potvrđuju mračnu slutnju - RODITELJI SU IH UBILI!

Foto: Republika, Shutterstock

Obistinile su se stravične sumnje da su za smrt dece Lava i Martine P.S. krivi upravo oni a to su pokazali dosadašnji rezultati istrage koja je obuhvatila toksikološke nalaze obdukcije dece, saznaje Blic.

- Toksikološki nalazi pokazali su da je u telima mališana pored još nekih supstanci bilo i etanola koji bi mogao verovatno da bude uzrok smrti dece, a ne neki pesticidi kao što se na početku sumnjalo, a kojih nema ni u tragovima u rezultatima obdukcije. Ipak, i te druge supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači koliki je procenat nađen u telima i koliko je mogao štete da nanese deci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana - priča za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage koja je još u toku.

Dodaje da je istragom utvrđeno i da u ovom zločinu nije učestvovalo "treće lice" ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali decu ili je to učinio Lav ili Martina.

Podsetimo, Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23) su 1. marta  skočili sa sedamnaestospratnice u naselju Liman 2 u Novom Sadu, a pre toga su prema prvim rezultatima istrage ubili svoju decu, Arosa i Ehosa, dečake stare tri i jednu godinu. 

Deca su otrovana u naselju Petrovaradin u iznajmljenom stanu u kojem su živeli sa roditeljima. Policijska istraga je do sad pokazala da je bračni par bio u sekti i da su ostavili satanističke znakove kada su rešili da okončaju svoj život, a prethodno su ubili svoju decu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading