MAJKA IZ PAKLA BILA POD NADZOROM CENTRA ZA SOCIJALNI RAD! Ćerki mutila sedative u sok, i ranije bila prijavljivana za ZANEMARIVANJE!

Autor:

Hronika

13.03.2024

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postojale su indicije da roditelji ne vode adekvatnu brigu o detetu!

MAJKA IZ PAKLA BILA POD NADZOROM CENTRA ZA SOCIJALNI RAD! Ćerki mutila sedative u sok, i ranije bila prijavljivana za ZANEMARIVANJE!

Foto: shutterstock

Milena R., koja se sumnjiči da je svojoj četvorogodišnjoj ćerki davala sedative u Institutu za majku i dete, već je bila prijavljena pre tri godine za zapuštanje deteta. U tom slučaju, baš kao i sada, bolnica je upozorila relevantne institucije, prema informacijama koje "Blic" ima.

Nezvanično, Institut je 2021. godine, kada je devojčica imala svega godinu dana, uputio Centru za socijalni rad prijavu da sumnjaju da majka zanemaruje svoju ćerku.

- Centar za socijalni rad u Smederevu tada je obavio razgovor sa majkom i kontrolisao je uslove u kojima živi devojčica. Tada nije utvrđeno da majka ne vodi računa o njoj. Dve godine je trajalo kontrolisanje ove majke, nakon čega se ona odselila u Beograd - kaže izvor ovog medija.

Prema nezvaničnim informacijama, pomenuta majka ima i druge dece koja ne žive s njom.

Podsećanja radi, beogradska policija je u petak, 8. marta, uhapsila Milenu R. iz Smedereva pod sumnjom da je svojoj četvorogodišnjoj ćerki davala . Slučaj je otkriven nakon što su majke dece koja su boravila u istoj sobi sa Mileninom ćerkom prijavile njen postupak lekarima.

Lekari sa Instituta su rekli da su od majki dece koje su bile u sobi sa Milenom i njenom ćerkom saznali da Milena iz vitrine uzima lekove i ubacuje ih u sok i zatim daje detetu - kaže izvor.

Flašicu su potom predali kolegama iz laboratorije.

Prema početnim saznanjima, iz ormarića sa lekovima nestalo je nekoliko kutija sedativa, uključujući bromazepam i bensedin.

Majka porekla da je dete na lečenju, a svoju devojčicu dovela u bolnicu 28. februara ove godine, pritom navodeći da joj dete nije u dobrom stanju.

Već pri dolasku u Institut, dete je navodno pokazivalo znake neadekvatnog razvoja, a bilo je i indicija da je zapostavljeno od strane roditelja.

Prema izveštajima beogradskih medija, majka je lekarima tada objasnila da "ćerka ne može da stane na noge i da se celo telo trese".

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading