CEO GRAD OBLEPLJEN UMRLICAMA! Celo Pančevo tuguje za mladićem (21) koji je nađen kod Hale sportova! UTVRĐENO ŠTA MU SE DOGODILO!

Autor:

Hronika

12.03.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je juče sahranjen jer se čekalo da se obavi obdukcija.

CEO GRAD OBLEPLJEN UMRLICAMA! Celo Pančevo tuguje za mladićem (21) koji je nađen kod Hale sportova! UTVRĐENO ŠTA MU SE DOGODILO!

Foto: ST/N. MANDIĆ/pixabay.com

Mladić (21) koji je, u četvrtak uveče, pao sa Hale sportova u Pančevu, sahranjen je juče. Obdukcija je završena, a prvi rezultati istrage govore da je reč o samoubistvu

Pančevo je oblepljeno umrlicama ovog mladića.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od dana 7. marta kada je u večernjim časovima u Pančevu, u okviru prostora Sportsko-rekreativnog centra "Strelište" u ul. Radivoja Koraća br. 11, kod Hale sportova, pronađeno beživotno telo lica muškog pola (21) iz Pančeva - saopšteno je neposredno pošto je mladić nađen mrtav. 

 

SOS telefon za pomoć
 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading