OČEVIDAC SE ONESVESTIO KADA JE ČUO ŠTA NIKOLA PRIČA! "Ubica sa bušilicom" na mostu sa kog je skočio izgovorio JEZIVE REČI!

Autor:

Hronika

12.03.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija koja se dogodila u novosadskoj ulici ostavila je trajan i bolan trag, ostavljajući komšije u potpunom šoku i neverici.

OČEVIDAC SE ONESVESTIO KADA JE ČUO ŠTA NIKOLA PRIČA! "Ubica sa bušilicom" na mostu sa kog je skočio izgovorio JEZIVE REČI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Porodična tragedija koja je potresla stanovnike novosadske ulice gde se dogodio strašan zločin, ostavila je komšije u potpunom šoku. Prema rečima komšija, porodica je uvek delovala kao srećna i složna, sa razlogom za radost zbog uspeha svojih članova. Međutim, događaji poslednjih dana su pokazali drugačiju i veoma mračnu stranu ove porodice.

Prema rečima komšija iz novosadske ulice u kojoj je Nikola T. električnom bušilicom ubio svoju suprugu Gordanu, za ovu porodicu postojali su samo razlozi za radost i slavlje, nikako za svađe.

Idila prekinuta tragedijom


Komšije ističu da porodica nije imala finansijskih problema, te da novac nije mogao biti motiv za stravičan zločin koji se dogodio. Iako su komšije bile uverene da je porodica srećna i složna, tragedija je pokazala drugačiju sliku. Nikada nisu čuli za probleme unutar porodice niti sa komšilukom, što dodatno baca senku misterije na ovaj tragični događaj.

Bolna posledica za decu

Jedna od najtežih posledica ove tragedije jeste bol koju će osetiti deca porodice. Starija ćerka je bila svedok stravičnog događaja, što će ostaviti dubok i bolan trag u njihovom životu. Njihov odnos sa majkom bio je posebno blizak, što dodatno pojačava bol i šok koji će ova deca osećati nakon ovog strašnog događaja, piše Kurir. 

Užas na Temerinskom mostu

Dok je drama trajala na Temerinskom mostu, svedoci su bili svedoci jezivih scena koje su ih ostavile u šoku. Nikolina očajnička reakcija i pokušaj da izvrši samoubistvo ostavili su dubok utisak na očevidce, a jedan od njih je čak izgubio svest nakon što je video šta se dešava. Ova scena dodatno pokazuje koliko je cela situacija bila uznemirujuća i dramatična.

Porodična tragedija koja se dogodila u novosadskoj ulici ostavila je trajan i bolan trag, ostavljajući komšije u potpunom šoku i neverici. Mračna strana ove porodice, koja je do tada delovala kao uzor srećnog i uspešnog domaćinstva, sada je došla do potpunog izražaja, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading