POLICIJSKOM AKCIJOM OTKRIVENO TAJNO SKLADIŠTE! Muškarac (43) uhvaćen sa 75 kilograma ove robe!

Autor:

Hronika

11.03.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni zbog nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda.

POLICIJSKOM AKCIJOM OTKRIVENO TAJNO SKLADIŠTE! Muškarac (43) uhvaćen sa 75 kilograma ove robe!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu i Majdanpeku, u odvojenim akcijama, uhapsili su G. Ž. (43) iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe, dok će protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca iz okoline Kladova, osumnjičenog za ista krivična dela, biti podneta krivična prijava.

Više uhapšenih zbog nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda

 

Takođe, policija će podneti krivične prijave i protiv muškaraca starosti 64, 57 i 50 godina, kao i protiv pedesetjednogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Određeno zadržavanje i oduzimanje duvana

Policija je u „pasatu“ G. Ž. pronašla oko 75 kilograma rezanog duvana, dok je od ostalih osumnjičenih oduzela još oko 30 kilograma duvana.

G. Ž. je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, 22.02.2024. pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili B. I. (49) i D. Đ. (51) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Prema informacijama iz saopštenja Ministarstva unutrašnjih poslova, ova akcija deo je nastojanja vlasti da suzbiju nelegalnu trgovinu akciznim proizvodima, koja predstavlja ozbiljan izazov za državu.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading