UHAPŠEN MUŠKARAC ZBOG KRAĐE: Strani državljanin u pritvoru zbog razbojništva u poznatom tržnom centru u Beogradu!

Autor:

Hronika

03.03.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Somalijac osumnjičen za krađu u Delta city-ju.

UHAPŠEN MUŠKARAC ZBOG KRAĐE: Strani državljanin u pritvoru zbog razbojništva u poznatom tržnom centru u Beogradu!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, održano je saslušanje državljanina Somalije M.A. (34) zbog sumnje da je počinio krivično delo krađa. Osumnjičenom se stavlja na teret da je iz jednog maloprodajnog prostora u Delta City-ju, iskoristivši zauzetost radnika, uzeo garderobu čija vrednost prelazi iznos od 10.000 dinara.

Saslušanje u Tužilaštvu

M.A. je saslušan u prisustvu branioca i prevodioca, a postojanje osnova sumnje je dovelo do odluke da se protiv njega pokrene krivični postupak.


Odluka o pritvoru

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva odredio pritvor osumnjičenom u trajanju od 30 dana. Ova odluka doneta je kako bi se osiguralo prisustvo osumnjičenog tokom postupka i sprečilo begstvo ili uticaj na svedoke.


Ovaj slučaj baca svetlo na pitanje bezbednosti u trgovinskim prostorima, posebno u popularnim tržnim centrima kao što je Delta City. Krađe u maloprodajnim objektima su čest problem, a zauzetost radnika može stvoriti priliku za potencijalne lopove.

Podsetimo,kod Konjica je iz kapele na katoličkom groblju u Donjem Selu ukradeno bronzano zvono veće novčane vrednosti, potvrdio je MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, javlja Klix.ba.

Kako navode iz MUP-a HNK krađu je policiji u Konjicu u nedelju prijavio sveštenik Franjevačkog samostana u Konjicu.

Njemu su meštani Donjeg Sela, nakon što je obavio sahranu na katoličkom groblju u tom mestu, saopštili da su nepoznati počinioci tokom poslednja tri meseca iz kapele na tom groblju otuđili bronzano zvono veće novčane vrednosti.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading