MILJANA KECMANOVIĆ MESECIMA BRANI SINA UBICU, A SADA JOJ JE KOSTA URADIO OVO! Da li će nakon svega okrenuti nasledniku leđa?

Autor:

Hronika

11.03.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji ni u jednom trenutku kod Koste nisu videli trunku kajanja.

MILJANA KECMANOVIĆ MESECIMA BRANI SINA UBICU, A SADA JOJ JE KOSTA URADIO OVO! Da li će nakon svega okrenuti nasledniku leđa?

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze

Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice koji je 3. maja prošle godine počinio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", od prvog dana stala je na stranu svog sina i odlučila da se svim silama bori za njega, ali i celu porodicu. 

Međutim, ono što ona nikako nije očekivala jeste da joj sin nakon svega okrene leđa!

- Kosta je počinio zločin kakav se ne pamti u Srbiji, a potom izjavio kako je sve to uradio kako bi njegova majka patila. Miljana je i nakon toga stala u njegovu zaštitu i od prvog dana bila istrajna u nameri da uradi sve što može kako bi njen sin, ali i suprug koji je iza rešetaka, prošli sa što manjim posledicama - objašnjava izvor upoznat sa slučajem, pa dodaje:

- Ono što nikako nije očekivala je da joj sin nakon svega okrene leđa i izjavi da ga ona ne zanima, te da ne želi da čuje za nju. Iako Miljana sve od sebe daje da deluje kako je ništa ne dotiče i kako sve može da podnese, ponašanje njenog sina ju je dotuklo.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je uleteo u obrazovno-vaspitnu ustanovu u 8.40 časova i prvo ubio radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, a onda se ustremio na tri devojčice i njih lišio života.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas. Pucao je u nastavnicu i u đake, ubio petoro i ranio šestoro dece i nastavnicu. Nakon 12 dana još jedna učenica je podlegla povredama čime se ukupan broj žrtava popeo na deset.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Tanja

11.03.2024 15:35

Zašto majka najmlađeg masovnog ubice na svetu i dalje bestidno radi u prosveti? Nju zločin njenog najmlađeg ubice na svetu i što naše dece i čika Dragana nema zauvek,ne zanima. Ona gleda samo sebe i da izvrda,bude van zakona i što pre pobegne u London ili na Havaje. Letos je sa ćerkom na more pošla!

Odgovori 36 26
Milorad

23.03.2024 11:03

@Tanja - Majka mu je idol. Djubre kao i on.

Vesna

11.03.2024 21:54

Sad ga kao brani a gde je bila kad ga je trebalo odgajati i napraviti čoveka od njega?

Odgovori 34 15
Milan

12.03.2024 06:09

Ta familija sa pedigreom veoma situiranih nije bitna, nego cudi da niko od roditelja ubijenih ne uradi nista....