"SREĆAN TI 15. ROĐENDAN, LJUBAVI NAŠA..." Potresne reči majke Andrije Čikića - na poseban način čestitala sinu! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.03.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas bi Andrija Čikić slavio sa školskim drugovima.

"SREĆAN TI 15. ROĐENDAN, LJUBAVI NAŠA..." Potresne reči majke Andrije Čikića - na poseban način čestitala sinu! (FOTO)

Foto: Ilustracija: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić, Facebook/Printscreen

Andrija Čikić, jedini dečak koji je ubijen u masakru koji se 3. maja dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar", danas bi proslavio 15. rođendan.

"Od našeg srca vašem! Srećan 15. rođendan ljubavi naša, vole te tvoji mama i tata", ovim rečima su roditelji mladog pijaniste Andrije Čikića čestitali sinu rođendan.

Foto: Facebook printscreeen

Objava majke Andrije Čikića

Mnogi su ispod ove objave poželeli da i oni upute po koju reč dečaku koji je bio velika nada naše muzike, ali mu je vršnjak Kosta Kecmanović prekinuo sve snove.

- Danas je dan kad je Andrija trebalo da duva svećice za svoj rođendan, da se veseli sa mamom, tatom, drugarima... Danas verovatno svi plačemo, ali da niko ne vidi. Srecan ti rođendan dečače mili, nećemo te nikad oprostiti - jedna je od čestitki.

Inače je Andrija nameravao da rođendan proslavi u krugu prijatelja i školskih drugova i porodice, pa će mu roditelji ove godine ispuniti tu želju, rekla je ranije njegova majka Suzana Stanković.

- Ljubavi moja, biće onako kako si želeo, kako smo zajedno planirali! I znaš, imam iznenađenje za tebe! Ne, ne mogu da ti kažem, jer ako ti kažem to neće biti iznenađenje! Voli te tvoja mama beskrajno - napisala je ona.

Podsećamo, Kosta Kecmanović izvršio je krvavi pir 3. maja 2023. godine ubivši očevim pištoljem devet vršnjaka i radnika obezbeđenja škole. Kosta je nakon zločina sačekao policiju i predao se, a utvrđeno je da je očev pištolj uzeo iz sefa kuće. Istog dana je uhapšen i otac Vladimir Kecmanović, inače ugledni radiolog.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading