OBJAVA MAJKE ANDRIJE ČIKIĆA SLAMA SRCA: "Sine, spremila sam ti iznenađenje za rođendan!" (FOTO)

Autor:

Hronika

04.03.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana je ponovo poslala emotivnu poruku na svom Fejsbuk profilu i rasplakala sve.

OBJAVA MAJKE ANDRIJE ČIKIĆA SLAMA SRCA: "Sine, spremila sam ti iznenađenje za rođendan!" (FOTO)

Foto: Printscreen/tanjug, Youtube

Suzana Stanković, majka Andrije Čikića, jedne od žrtava masakra koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" počinio dečak ubica Kosta Kecmanović, oglasila se na Fejsbuku.

Suzana je ponovo poslala emotivnu poruku na svom Fejsbuk profilu.

Naime, Suzana u svom Fejsbuk statusu obećava sinu da će mu spremiti rođendansku zabavu kao da je on tu.

Foto: Facebook

 

 

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu nedavno je održano suđenje svedočenjem oštećenih u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović - majke, oca i dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

Evo kako je izgledalo svedočenje Suzane Stanković koja je govorila o svom detetu i kobnom danu u Ribnikaru: 

- Kada se rodio, Andrija je doneo svetlost u našu kuću, a nas je stalno učio i podsećao da budemo bolji ljudi i roditelji. Sećam se jedne situacije kada je imao pet godina, tada me zamolio da ga vodim u park jer su mu tamo bili drugari, videla sam tada u tom njegovom pogledu da je baš želeo i ja sam mu to ispunila, iako sam imala druge planove. Po povratku, tražio mi je sladoled, ostalo mu je kusura i znate šta je uradio ušao je u cvećaru i tražio crveni cvet za njegovu mamu - pričala je ona:

Tog dana, 3.maja poslao mi je poljubac kada smo ga ostavili ispred škole. Kasnije me je suprug zvao i rekao da se desila neka pucnjava u školi i da je on krenuo, a ja sam ostala da radim u ordinaciji. Nisam slutila da se desilo nešto. Otišla sam da vidim na internetu šta se dešava i vidim pucnjava, tada smo se čuli sa roditeljima jedne od devojčica i tada smo saznali da je bila pucnjava i ja sam došla kod škole - navela je Suzana i dodala:

Suprug i ja odlazimo u Tiršovu tada nam saopštavaju da je neki dečak NN pogođen sa dva hica u grudi. Ne znate kako da se ponašate, da se radujete što je tu, ili što nije. Užasan osećaj, u tom lutanju iz bolnice u bolnice zove me majka Sofije Negić i kaže mi: "Nema moje Sofije, mrtva je!" a mi u taksiju jer nismo imali snage više da vozimo. U tom trenutku govorim taksisti da pojača vesti koje idu na radiju. Osmoro dece je ubijeno i čuvar obezbeđenja. To su bile vesti na radiju, ja kažem taksisti vozi u PS Vračar, ne znam kako smo se popeli na sprat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 

Komentari (5)

Loading
Pitam samo

04.03.2024 17:20

On ce to da procita na Facebooku? Zasto ne tugujete dostojanstveno. Ne zali se preko drustvenih mreza nego srcem i dusom. Svi patimo zbog necega, ali to ne objavljujemo. Nazalost sve u vezi sa ovom tragedijom je preraslo u propagandu. Zalite dostojanstveno

Odgovori 9 45
Majka

04.03.2024 19:06

@Pitam samo - Mars bre, sram te bilo Majka ubijenog detete ima sva prava ovog sveta, ima pravo da vristi na svim drustvenim mrezama...

Odgovori 41 7
Ime

04.03.2024 20:37

@Pitam samo - Bolje da nista nisi pitao/la. Sramota.

Odgovori 21 6
GG

04.03.2024 19:14

On to neće pročitati nigde, niti je to poenta. Ostavite ženu na miru. Ko zna kako biste se vi nosili sa ovakvom situacijom.

Odgovori 30 3