VLADIMIRU KECMANOVIĆU PRODUŽEN PRITVOR! Evo koliko će otac dečaka monstruma ostati iza rešetaka!

Autor:

Hronika

04.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenom Vladimiru K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti

VLADIMIRU KECMANOVIĆU PRODUŽEN PRITVOR! Evo koliko će otac dečaka monstruma ostati iza rešetaka!

Foto: Facebook

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu donelo je danas rešenje kojim je prema okrivljenom Vladimiru K. produžen pritvor, a koji mu po tom rešenju može trajati najduže 60 dana.

- Pritvor je prema okrivljenom Vladimiru K. produžen iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - saopštio je Viši sud.

Foto: Republika

Oružje koje je Kosta Kecmanović nosio u školu

Okrivljenom Vladimiru K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti iz člana 288 stav 2 u vezi člana 278 stav 1 Krivičnog zakonika.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Podsećanja radi, Kosta Kecmanović, najmlađi ubica u svetskoj modernoj istoriji napravio je masakr 3. maja prošle godine kada je usmrtio devet svojih vršnjaka i domara OŠ "Vladislav Ribnikar" koristeći očev pištolj.

Oružje je, navodno, bilo dobro obezbeđeno u sefu, ali je dečak "provalio" šifru i odneo pištolj, municiju i molotovljeve koktele u rancu.

Vladimir Kecmanović izjasnio se da nije kriv.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Aca

04.03.2024 15:38

Bolje mu je u zatvoru.

Odgovori 25 5
Tanja

04.03.2024 16:34

Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu se ne oseća krivim, njegovim oružjem od kuće donetim u školu na času decu i čika Dragana nam je streljao njegov najmlađi masovni ubica na svetu. On ga je učio da barata oružjem,vodao po raznim pucačkim aktivnostima,a sad samo gleda sebe i kako da pobegne u London ili na Havaje.

Odgovori 53 22
Aca

04.03.2024 16:50

Napravio profi ubicu koji je hladnokrvno streljao 10 osoba od cega je 9 toto dece i jedno dete napravio invalidom. Da se ja pitam kod nas ne postoji takva kazna ali nesto sto bi bilo najpribliznije zasluzenoj kazni je 40god teske robije. Nije ga samo naucio pucanju vec mu je i mozak istrenirao da ne oseca nikakvo kajanje nakon pokolja.

Odgovori 66 9
Tijana

05.03.2024 07:22

Oni idu na to da se oslobode krivice, izbegnu zatvorsku kaznu i sa novim identitetom zapocnu novi zivot negde u inostranstvu sa cerkom! Kosta svakako nije krivicno odgovoran, a ako nije lud nego samo psihopata moraju ga pustiti!

Odgovori 21 5