"MILJANA JE MOGLA DA NAĐE NAČIN"! Majka Andrije Čikića, jedinog dečaka ubijenog u "Ribnikaru", oštro o roditeljima monstruma Koste: "JA BIH TAKO URADILA, SADA JE PREKASNO!"

Autor:

Hronika

01.03.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Saučešće znači saosećanje sa nečijim bolom zbog gubitka drage osobe", istakla je majka malog pijaniste koji je postao žrtva pomahnitalog vršnjaka.

"MILJANA JE MOGLA DA NAĐE NAČIN"! Majka Andrije Čikića, jedinog dečaka ubijenog u "Ribnikaru", oštro o roditeljima monstruma Koste: "JA BIH TAKO URADILA, SADA JE PREKASNO!"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Suzana Čikić, čiji je sin Andrija Čikić bio žrtva ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", izjavila je za "Novosti" da je deset meseci posle stravičnog događaja prekasno za izražavanje saučešća od strane roditelja ubice prema porodicama koje su izgubile svoje najmilije.

- Saučešće znači saosećanje sa nečijim bolom zbog gubitka drage osobe. To znači brigu za tog nekog u teškim trenucima, podršku. Saučešće se izjavljuje neposredno nakon tragičnih događaja. To od porodice Kecmanović nismo dobili. Nisu se oglasili ni neposredno nakon samog događaja, niti mesecima kasnije. Prva izjava saučešća bila je preko njihovih branilaca i to preko novinskih portala, da li biste vi mislili da je to iskreno - rekla je ona.

Na prvom saslušanju, kako sam akaže, "njihov branilac Borović (Irina) je prišla meni i drugim roditeljima i izjavila saučešće u lično ime".

- Moram priznati da sam bila malo zatečena. Možda nisam odgovorila na to kao što bih možda odgovorila vama, ali poštujem njenu hrabrost da nam priđe nakon par dana. Branilac ljudi koji su odgovorni za ubistvo naše dece. Nakon toga, nakon 10 meseci od njih nije došlo saučešće. Ne možemo da kažemo da nije bilo prilike. Vladimir je u pritvoru, ali Miljana Kecmanović nije i mogla je da nađe način da bar pokuša. Ja bih bar tako uradila! - kazala je Suzana Čikić.

Podsećanja radi, juče je u zgradi Višeg suda u Beogradu optuženi Vladimir Kecmanović iznosio svoju odbranu pred roditeljima ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Za danas u 10.30 časova očekuje se nastavak suđenja, a odbranu bi trebalo da predoči i majka dečaka monstruma Miljana Kecmanović.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlade

02.03.2024 15:59

Nadmeni crnogorci.