KOSTA KECMANOVIĆ SE ODJEDNOM SMIRIO! Prestao da divlja u bolnici, da li je OVO uzrok?

Autor:

Hronika

02.03.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena ponašanja kod maloletnog ubice!

KOSTA KECMANOVIĆ SE ODJEDNOM SMIRIO! Prestao da divlja u bolnici, da li je OVO uzrok?

Foto: ST/N. PANČIĆ, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak ubica koji je pre deset meseci u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devet svojih vršnjaka i domara škole, šokirao je javnost ranije tražeći besmislene i krajnje neverovatne stvari bolničkom osoblju u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je u toku njegova psihijatrijska opservacija, ali sada se primirio, saznaje Republika.

Naime, kako smo i ranije pisali, on je imao posebne prohteve kada su pitanju "praznični dani", hrana, pa čak i predmeti za razonodu i zabavu. Sve se događa u trenutku kada je počelo suđenje njegovim roditeljima pred Višim sudom u Beogradu.

- Kosta se smirio otkako je počelo suđenje. U poslednja tri, četiri dana ponaša se normalno, što je sve začudilo, a i uplašilo u isto vreme, budući da to ne liči na njega. Podsetimo šta je sve tražio knjige, igrice itd, a već danima ne traži ništa i ponaša se čudnije nego inače - kaže izvor Republike.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Klinika u koju je msešte Kosta Kecmanović

Takođe, njegovo mirno ponašanje se poklapa sa saznanjem da bi u nekom trenutku on i njegova porodica mogla da ostane bez imovine, kako smo već pisali. 

Izvor Republike ranije je otkrio da je Kosta potišten i zabrinut, jer, kako kaže, misli da neće imati ništa "kada izađe", budući da je protiv njegovih roditelja pokrenut postupak za nadoknadu nematerijalne štete, koju su, po privatnoj tužbi, pokrenuli roditelji žrtava u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Podsećanja radi, masakr u kome je vinovnik bio Kosta Kecmanović dogodio se 3. maja prošle godine i važi za nezapamćen zločin u istoriji moderne Srbije. Dečak star 13 godina, inače krivično neodgovoran u trenutku tragedije, pucao je iz pištolja svog oca u svoje vršnjake ubivši na mestu osmoro đaka i domara škole, dok je teško ranjena devojčica umrla u bolnici desetak dana kasnije. Otac dečaka uhapšen je istog dana zbog neobezbeđivanja oružja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovan

02.03.2024 16:37

Nada se djubre da je njegovim mukama dosao kraj, a u stvari jos nije ni pocelo.

Odgovori 49 12
Anjaaaaaa

02.03.2024 17:29

Ja bih svo troje u sudnicu pred roditeljima i da odgovaraju pitanje po pitanje.

Odgovori 39 12
Ivke

02.03.2024 18:43

Normalnoj osobi bude zao ako nekoga u afektu uvredi i kaze nesto lose, ovaj je napravio jedan od najgorih masovnih pokolja u istoriji i nijedne jedine sekunde mu nije bilo zao streljane dece, jedino zali za licnim komforom. Ko za njega kaze da je normalan i da moze normalno da funkcionise u drustvu nije normalan. Dal uopste postoji bilo kakva sumnja u to da on mora da ostane u izolaciji do kraja zivota?

Odgovori 59 10
Lala

03.03.2024 12:55

Ja sam već u nekoliko navrata u svojim komentarima pisao: ovog masovnog ubicu treba na Terazije javno obesiti i to u prisustvu roditelja, a roditelje osuditi na doživotnu robiju u samicama u 4 zida bez da ih oko može posećivati

Odgovori 33 20