UBIJENI ANDRIJA ČIKIĆ DOBIO MERMERNI KLAVIR ZA 15. ROĐENDAN! Potresne slike sa groba pijaniste, majka umesto u koncertnoj dvorani jedincu dolazi na groblje! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

05.03.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali pijanista kojeg je Kosta Kecmanović ubio u masakru u " Ribnikaru" sa osam devojčica i školskim čuvarem danas bi navršio petnaest godina.

UBIJENI ANDRIJA ČIKIĆ DOBIO MERMERNI KLAVIR ZA 15. ROĐENDAN! Potresne slike sa groba pijaniste, majka umesto u koncertnoj dvorani jedincu dolazi na groblje! (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Neutešni otac i majka malog, a izuzetno talentovanog decaka Andrije Čikića, sada andjela jutros su sa porodicom i prijateljima na njegov 15. rodjendan izašli na groblje " Lešće".

Prvi nebeski rodjendan darovitog Andrije protiče u neizmernoj tuzi. Prizor na groblju slama srca svih koji ga vide. 

Majka Suzana i otac Miloš su na sinov grob postavili mermerni klavir sa njegovim imenom.

Korpe belih ruža sa plišanim medama u plavoj i svetlo braon boji uz belo cveće kao simbol ukradene  rane mladosti su ostavljeni jutros na spomeniku malog Andrije.

Crvena ruža kao simbol večne ljubavi izmedju roditelja i njihovog jedinca takođe je na spomeniku uz malog belog anđela koji uči, baš kako je to činio Andrija.

On je bio izuzetan učenik, mali, a veliki pijanista, teniser i štošta još. Njegovi roditelji najponosniji su što je bio dobar sin i izuzetan drug.

Note i kućica na snegu kakve je Andrija voleo da gleda i da pravi su takodje na grobu.
Ispred Andrije sahranjena je njegova drugarica čarobna  Angelina Aćimović koju je takodje 3. maja prosle godine ubio njihov školski drug. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Grob Angeline Aćimović

A ispred njih kao njihov čuvar i na onom svetu, počiva radnik školskog obezbeđenja Dragan Vlahović, kao prva žrtva Kecmanovića. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Grob Dragana Vlahovića

Na njihovim grobovima takođe se nalaze buketi svežeg cveća koje ostavljaju skoro svakodnevno njihovi najmiliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Tuga

05.03.2024 14:06

Počivaj u miru prelepi dečače, neka Bog pomogne tvojim roditeljima da nekako žive bez tebe.

Odgovori 18 0
aca

05.03.2024 14:40

Kad drzava planira da dodeli konkretne kazne za najtezi zlocin u istoriji ove zemlje? Ako postoje maksimalne kazne i ako postoje dozivotna izolacija pojedinca zbog psihickog stanja neka mi neko da kaze kad bi to trebalo da se primenjuje ako ne sad? I sta je sa pomagacima onog zla iz Dubone? Skrivali ga nakon pokolja i nikom nista??

Odgovori 13 4
Deep

05.03.2024 15:36

Kako zlokobno rođen 5.3. i ubijen 3.5. brojevi upravo obrnuti...počivaj u miru Andrije.

Odgovori 11 0