STRAVIČAN PRIZOR U POPOVCU: Telo muškarca pronađeno u Nišavi!

Autor:

Hronika

10.03.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna medicinska pomoć takođe je intervenisala, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

STRAVIČAN PRIZOR U POPOVCU: Telo muškarca pronađeno u Nišavi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas popodne, u prigradskom naselju Popovac u Nišu, Vatrogasno spasilačka ekipa je izvukla telo Nišlije starom 60 godina iz reke Nišave. Kako je potvrđeno, ova tragična smrt nije okružena sumnjivim okolnostima.

Prijavljena nesreća u 15 sati

Prema informacijama dostupnim javnosti, vatrogasci su dobili prijavu oko 15 sati da je jedno lice upalo u Nišavu. Hitna medicinska pomoć takođe je intervenisala, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

Nema sumnje oko tragičnog ishoda

Iz policije u Nišu stigla je potvrda da nema sumnjivih okolnosti oko ovog tragičnog događaja. Takođe, nadležno tužilaštvo je obavešteno o ovom slučaju kako bi preduzelo dalje korake u istrazi.


Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag u zajednici, a porodica i prijatelji preminulog su u dubokom šoku. Nažalost, ova nesreća nas podseća na važnost opreznosti pored vodenih površina, posebno u ovim letnjim mesecima kada su aktivnosti na rekama i jezerima češće prisutne.

Da podsetimo, još jedna tragedija dogodila se juče. Naime, policija u Preševu obaveštena je u subotu pre podne, od strane lekara DZ Preševo, da je u HMP dovezeno dete starosti dve godine, bez znakova života, jer se najverovatnije utopilo u vodu.

Izlaskom policije na lice mesta, utvrđeno je da je dete izašlo iz porodične kuće, iskoristio nepažnju roditelja i upalo u bazen koji se nalazi u dvorištu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading