NAĐEN MRTAV, SA UGRIZIMA PO TELU! Završena obdukcija muškarca pronađenog u kući kod Kovačice! EVO KAKO JE SKONČAO!

Autor:

Hronika

03.02.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo nesrećnog M.G.-a pronađeno je oko 17.20 časova u njegovoj kući u Janošikovoj ulici. U dvorištu su zatečena i dva psa.

NAĐEN MRTAV, SA UGRIZIMA PO TELU! Završena obdukcija muškarca pronađenog u kući kod Kovačice! EVO KAKO JE SKONČAO!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Danas je u selu Padina, koje pripada opštini Kovačica,  M.G. pronađen mrtav u dvorištu svoje kuće. Uzrok smrti nije bio odmah jasan, budući da je telo imalo više rana u vidu ugriza.

Međutim, prema informacijama koje je objavio Telegraf, obdukcija je pokazala da je M.G. umro prirodnom smrću i da su povrede na njegovoj desnoj nozi nastale posthumno od njegovih pasa, čiji je bio vlasnik.Telo nesrećnog M.G.-a pronađeno je oko 17.20 časova u njegovoj kući u Janošikovoj ulici. U dvorištu su zatečena i dva psa, koji su bili u vlasništvu preminulog. 

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading