"MISLILI SMO DA SU U PITANJU PETARDE": Komšije prvo primetile devojku kako ulazi u park na Karaburmi, a onda je usledila pucnjava

Autor:

Hronika

03.02.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je zbrinut na licu mesta i ubrzo prevezen u Urgentni centar, gde je primljen u svesnom stanju. Prema informacijama sa lica mesta, ranjen je u obe noge.

"MISLILI SMO DA SU U PITANJU PETARDE": Komšije  prvo primetile devojku kako ulazi u park na Karaburmi, a onda je usledila pucnjava

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U večerašnjoj pucnjavi koja se dogodila oko 20 časova na Karaburmi, mladić B.J. (23) je ranjen dok su na njega pucala dva nepoznata napadača iz vatrenog oružja. Incident se odigrao u parku u Kamčatskoj ulici, na uglu Danteove i Kamčatske ulice.

Ranjavanje i reakcija

Mladić je zbrinut na licu mesta i ubrzo prevezen u Urgentni centar, gde je primljen u svesnom stanju. Prema informacijama sa lica mesta, ranjen je u obe noge.

Komšije nisu odmah shvatile ozbiljnost situacije

Komšije su izjavile za Blic da su prvo primetile devojku koja ulazi u park, a pucnjevi su imali zvuk sličan petardama, te nisu odmah prepoznali ozbiljnost situacije.

Policija proglasila akciju "Vihor"

Nakon pronalaska ranjenog mladića, policija je odmah reagovala i proglasila akciju "Vihor". Trenutno traga za napadačima i preduzima sve neophodne korake kako bi rasvetlila ovaj slučaj.

Detalji o motivima pucnjave i eventualnim osumnjičenima još uvek nisu javno objavljeni, a istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading