JEZIV PRIZOR U DVORIŠTU KUĆE U SELU PADINA: M.G. pronađen mrtav sa ugrizima, šta se krije iza njegove smrti?

Autor:

Hronika

03.02.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj u selu Padina: M.G. pronađen mrtav sa ugrizima na telu

JEZIV PRIZOR U DVORIŠTU KUĆE U SELU PADINA: M.G. pronađen mrtav sa ugrizima, šta se krije iza njegove smrti?

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu


Danas je u selu Padina, koje se nalazi u opštini Kovačica, zavladala tuga i neverica nakon što je M.G. pronađen mrtav u dvorištu svoje porodične kuće. Telo je otkriveno oko 17.20 časova, a nažalost, M.G. je imao više rana na telu u vidu ugriza. On je bio vlasnik dva psa koji su takođe zatečeni u dvorištu.

Sumnja se na ujed pasa

Jedan od ključnih detalja koji je izazvao pažnju jeste činjenica da je M.G. imao više rana u vidu ugriza, posebno u predelu desne noge. Ovo je navelo istražitelje da sumnjaju da su psi, koje je M.G. držao, mogli biti uzrok smrti. Međutim, konačni uzrok smrti će biti potvrđen tek nakon obdukcije.

Reakcije u zajednici

Vest o tragičnom događaju brzo se proširila selom, izazivajući šok i nevericu među meštanima. Mnogi su se prisećali M.G. kao ljubitelja životinja i pouzdanog komšije, što je dodatno pojačalo nevericu da su njegovi psi mogli biti uzrok smrti.

Istraga je u toku

Policija je odmah reagovala na ovaj slučaj i izvršila uviđaj na licu mesta. Istraga je u toku, a detalji o uzroku smrti biće poznati nakon sprovedene obdukcije. U međuvremenu, cela zajednica je u šoku i iščekuje dalji razvoj događaja.

(Telegraf)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading