KAKO JE LAV MOGAO DA POBIJE SVOJE SINČIĆE, SEKTA MU JE ISPRALA MOZAK! Potresna ispovest zaposlenog sa Novog groblja(FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

10.03.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Lavovoj sahrani niko nije prisustvovao, osim njegovog dede koji se prišunjao kada je sanduk spušten u grob.

KAKO JE LAV MOGAO DA POBIJE SVOJE SINČIĆE, SEKTA MU JE ISPRALA MOZAK! Potresna ispovest zaposlenog sa Novog groblja(FOTO GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić,Facebook,Privatna arhiva

Lav Petrović Suvajdžić (25) sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu nakon što je prošle subote skočio sa najviše zgrade u Novom Sadu. Lav i njegova supruga Martina, veruje se, prethodno su ubili svoju decu otrovom za biljke kojih u dvorištu uopšte nema.

Naime, kada smo posetili Lavov grob, naišli smo na jednog od zaposlenih, koji ne može da dođe sebi od šoka šta sekta može da uradi od čoveka.

- Strašno je to sve, dići ruku na sebe i svoju malu dečicu je meni nezamislivo. Čuli smo juče da će ga sahraniti kod nas na Novom groblju. Ko zna šta se tu desilo, i ja se vodim time da im je neka sekta tamo isprala mozak. Ne verujem da bi čovek pri zdravoj svesti uradio tako nešto. Koji normalan čovek bi usmrtio svoje dvoje male dece, evo naježim se dok pričam o tome. Strašna sudbina - rekao je jedan od zaposlenih na groblju za Republiku. 

Jedina osoba koja se prišunjala grobu tokom sahrane bila je njegov deda.

"Ko zna u kom su stanju roditelji!" 

- Pored toga što ga se porodica verovatno odrekla, deka je tu bio tokom sahrane. Sigurno im je čitav zločin i dalje neshvatljiv, mogu da zamislim u kom su stanju ti jadni roditelji sad. Ko zna dal će mu duša ikad naći večni mir - dodaje. 

Podsećamo, Martina Petrović Suvajdžić i deca Ehos i Aros sahranjeni su pre tri dana na groblju u Bačkom Petrovcu, a telo Lava Petrovića Suvajdžića dugo niko nije preuzimao. I vreme sahrane je držano u tajnosti.

Inače, pretpostavlja se da su otac i majka koji su ubili decu, pa skočili sa zgrade, bili pripadnici sekte "Devet krugova satane", a to su potvrdili i meštani Bačkog Petrovca.

- Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je jedna žena srednjih godina, ali je odbila dublji razgovor na tu temu i uplakana otišla iz kapele tokom sahrane Martine i dece.

Foto: Republika, Shutterstock

Kuća strave na Petrovoradinu

Reporteri Republike saznali su da su se Martina i Lav venčali u Novom Sadu, ali da porodice, prvo njegova, pa posle njena nisu prihvatili njihov izbor partnera. Inače su obe porodice ozlojeđene zbog života koji su vodili i Martina i Lav.

- Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milivoj Miletic

10.03.2024 16:22

I sta radi drzava povodom tih satanistickih destruktivnih sekti? Ima li posebno odeljenje MUP-a za nadzor aktivnosti tih ludaka i mogucnost za preventivnu akciju?

Odgovori 17 1
Dakle

10.03.2024 17:21

Zašto ga se porodica odrekla, kako su mogli da ga zaborave?

@Milivoj Miletić

10.03.2024 20:57

Ne znam šta radi naša država, ali znam da ih SAD i UK bukvalno štancuju, finansiraju i koriste za raznorazne namene. Dovoljno je za početak pretražiti pojmove FBI, Martinet Press i Sutter pa da vam se digne kosa na glavi. Svako tu vidi neku svoju korist, i sektaš i drzava. Te države stvaraju veštačke probleme pa nude rešenja u vidu represivnih mera, a narod, šta će, uplašen i sluđen, pristaje na sve. Naročito posle "terorističkih" napada, masovnih ubistava i slično.

Ljuba

10.03.2024 22:12

Strašno je to što se desilo.Čudno je (ili se ne zna )da su roditelji odustali od njih,da nisu pokušali ništa da vide šta se s njima dešava.To su bili mladi ljudi,gotovo djeca,pa iako se nisu slagali sa njihovim izborom mogli su preći preo toga.Valja im živjeti s tim.