LAVU PETROVIĆU SUVAJDŽIĆU NI DUŠA NE MOŽE DA MIRUJE?! Na groblju vlada JEZIVA ATMOSFERA - oko groba sektaša se SKUPLJAJU ŽIVOTINJE! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

10.03.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lav Petrović Suvajdžić (25) sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu nakon što je prošle subote skočio sa najviše zgrade u Novom Sadu.

LAVU PETROVIĆU SUVAJDŽIĆU NI DUŠA NE MOŽE DA MIRUJE?! Na groblju vlada JEZIVA ATMOSFERA - oko groba sektaša se SKUPLJAJU ŽIVOTINJE! (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Užasna tragedija potresla je Novi Sad nakon što su supružnici Lav Petrović Suvajdžić (25) i Martina (23) izvršili samoubistvo skokom sa solitera, nakon što su prethodno otrovali svoju decu, sinove Arosa (3) i Ehosa. Prema prvim informacijama, ovaj jeziv čin povezan je sa njihovim navodnim članstvom u sekti Deveti krug Sotone.

Lav Petrović Suvajdžić (25) sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu nakon što je prošle subote skočio sa najviše zgrade u Novom Sadu. Lav i njegova supruga Martina, veruje se, prethodno su ubili svoju decu otrovom za biljke kojih u dvorištu uopšte nema.

Lav je juče sahranjen u Beogradu, bez porodice i priatelja, ali i bez sveštenika, budući da je u pitanju ubica, ali i verovatno pripadnik sekte. Takođe, njegov grob ostao je bez ikakvog obeležja, a radnici pogrebnog preduzeća samo su spustili kovčeg u raku. Na grobu stoji samo oznaka parcele 81a.

Reporteri portala Republika su se zaputili na grobno mesto danas. Grob sektaša iz Novog Sada deluje strašno. Nabacana zemlja preko groba se čeka da se slegne kako bi samo stavili neobeleženu ploču preko njega. 

Takođe se oko groba primećuje prisustvo velikog broja mrava, do te mere da čovek ne može tuda proći. 

- To kad insekti ne miruju, tad ni duša ne miruje - kaže radnik obezbeđenja na Novom groblju koji je bio u prolazu. 

Podsećamo, Martina Petrović Suvajdžić i deca Ehos i Aros sahranjeni su pre tri dana na groblju u Bačkom Petrovcu, a telo Lava Petrovića Suvajdžića dugo niko nije preuzimao. I vreme sahrane je držano u tajnosti.

Inače, pretpostavlja se da su otac i majka koji su ubili decu, pa skočili sa zgrade, bili pripadnici sekte "Devet krugova satane", a to su potvrdili i meštani Bačkog Petrovca.

- Kratko je živela jadnica. Bila je fina devojčica, ali postala je buntovna i svojeglava i to je koštalo života. Decu mi je najžalije. Rodila ih i život im uzela sa monstrumom, to nisu smeli da urade. Proklete sekte šta rade našoj deci - ima ih ovuda oko 30 - rekla je jedna žena srednjih godina, ali je odbila dublji razgovor na tu temu i uplakana otišla iz kapele tokom sahrane Martine i dece.

Reporteri Republike saznali su da su se Martina i Lav venčali u Novom Sadu, ali da porodice, prvo njegova, pa posle njena nisu prihvatili njihov izbor partnera. Inače su obe porodice ozlojeđene zbog života koji su vodili i Martina i Lav.

- Oboje su bili poročni i odbačeni od najbližih. Venčali su se bez prisustva bilo koga od familije. Jedino su pored njih tu bili obavezni svedoci. Kumovali su im od njih duplo stariji ljudi - ispričao je dobroobavešteni izvor Republike.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading