KOSTA PODIVLJAO KADA JE ČUO NJIHOVE GLASOVE: Rekao da poznaje vođu navijača iz streljane, pa tražio da gleda utakmicu!

Autor:

Hronika

10.03.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se horda navijača kretala ka stadionu, dečak-ubica je, čuvši skandiranje počeo da divlja.

KOSTA PODIVLJAO KADA JE ČUO NJIHOVE GLASOVE: Rekao da poznaje vođu navijača iz streljane, pa tražio da gleda utakmicu!

Foto: Starsport, Printscreen

Uoči 172. večitog derbija koji se juče odigrao između FK "Crvena Zvezda" i FK "Partizan", prema saznanjima izvora Republike, Kosta Kecmanović je podivljao u ustanovi u kojoj se nalazi kada je čuo navijače koji skandiraju!

Naime, kako saznajemo od upućenog sagovornika, dok se horda navijača kretala ka stadionu Rajko Mitić, dečak-ubica je, čuvši njihove glasove i skandiranja, uzbudio i zatražio da mu dozvole da odgleda utakmicu na televizoru.

- S obzirom da se Klinika za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u koju je smešten Kosta nalazi nedaleko od Bulevara Oslobođenja, on je imao priliku da čuje hiljade navijača koji su pevali i skandirali, nakon čega je zahtevao od zaposlenih da ga puste da pogleda derbi - navodi upućen sagovornik, pa dodaje:

- On se čak pohvalio da poznaje nekog od vođa navijača. Navodno ga je upoznao dok je vežbao pucanje u streljani.

Podsećanja radi, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Tanja

10.03.2024 14:03

O željama najmlađeg masovnog ubice na svetu trebali su da brinu roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu. Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu su vaspitanje najmlađeg masovnog ubice na svetu usmerili ka oružju,vodali po raznim pucačkim aktivnostima, kuća im bila puna oružja. Zbog njih dece nam nema zauvek i čika Dragana. I sad se ponašaju bahato, bezdušno samo misle na sebe i kako da izvrdaju, budu van zakona i sistema i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 46 15
Vidak

10.03.2024 17:17

@Tanja - JEL OVA OSOBA TROL? HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHAHAHAAHAH

Odgovori 13 32
Majka

10.03.2024 17:47

@Vidak - Treba da te je sramota. Ne bi se smejso da je monstrum ubio tvoje dete

Odgovori 44 7
Michael Olise

10.03.2024 19:09

@Majka - Мене би пре било срамота да након пажљивог читања свега шта су објављивале Емина и Анина мама, слушања Андријине маме, гледања емисија где су гостовали Ангелинини родитељи, Софијин тата, и тако даље, гледања шта су све ти родитељи организовали за њихове рођендане и генерално... дођем и изјавим да је неки психијатријски случај који пише овакве идиотизме на СВАКОМ посту о Кецмановићима, заправо неко од њих :(

Odgovori 16 16