NA AERODROMU UMESTO ROĐENDANSKE PESMICE TUGA, PLAČ I SUZE: Majka Andrije Čikića na 15. rođendanu sina jedinca jedva izustila rečenicu (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.03.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na obeležavanju Andrijinog 15. rođendana pojavio se veliki broj članova porodice kao i dečakovih prijatelja.

NA AERODROMU UMESTO ROĐENDANSKE PESMICE TUGA, PLAČ I SUZE: Majka Andrije Čikića na 15. rođendanu sina jedinca jedva izustila rečenicu (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/andrija_.23, Facebook

Roditelji talentovanog pijaniste Andrije Čikića, koji je brutalno ubijen u masakru koji je počinio dečak-ubica Kosta Kecmanović 3. maja prošle godine, obeležili su njegov 15. rođendan sa prijateljima i njegovim drugarima iz razreda na aerodromu 13. maj u Zemunu.

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bs

 

 

Majka ubijenog Andrije Suzana Čikić je nedavno ispričala da je proslava rođendana na ovom mestu oduvek bila Andrijina želja. 

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bs

 

 

Ovde smo zato što je ovo bila Andrijina želja da proslavimo rođendan baš na aerodromu jer sam ja sportski pilot. Andrija je voleo da njegovi rođendani uvek budu posebni. Prošle godine smo planirali da to obavimo, ali tada je bilo varljivo martovsko vreme i bilo je puno kontrolnih u školi, pa smo iz tog razloga odložili taj rođendan za maj, jer su ti dani pogodni za letenje. Ta želja se nije ostvarila, znate zašto - rekla je ona za medije. 

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bs

 

 

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak obeležavanja rođendana, gde se Suzana jedva obratila prisutnima. 

 

 

- Pozdravljam vas sve, i nadam se da ste se lepo zabavljali. Ovo je rođendanska torta, volela bih da mi neko pomogne da je isečem - jedva je izustila majka tragično nastradalog dečaka.

Podsetimo, na dan njegovog rođendana, porodica je najpre izašla na Lešće.

 

https://youtu.be/1yTu-nyBHwM

 

Majka Suzana i otac Miloš su na sinov grob postavili mermerni klavir sa njegovim imenom.

Tu su bile i korpe belih ruža sa plišanim medama u plavoj i svetlo braon boji uz belo cveće kao simbol ukradene rane mladosti su ostavljeni na spomeniku malog Andrije.

Republika

Foto: Društvene mreže

Porodica Čikić

 

 

Takođe, i crvena ruža kao simbol večne ljubavi izmedju roditelja i njihovog jedinca takođe je na spomeniku uz malog belog anđela koji uči, baš kako je to činio Andrija.

Republika

Foto: andrijacikic.com, ST/Nemanja Pančić

 

SAHRANJEN PORED DRUGOVA

Ispred Andrije sahranjena je i njegova drugarica Angelina Aćimović koju je takodje 3. maja prosle godine ubio njihov školski drug. 

A ispred njih kao njihov čuvar i na onom svetu, počiva radnik školskog obezbeđenja Dragan Vlahović, kao prva žrtva Kecmanovića. 

Na njihovim grobovima takođe se nalaze buketi svežeg cveća koje ostavljaju skoro svakodnevno njihovi najmiliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
roditelj

07.03.2024 11:02

OVO SE NE MOZE PROCITATI BEZ KNEDLE U GRLU I SUZAMA. KAKO LI TI LJUDI ZIVE JUTRA I VECER, PRAZNIKE... BOZE AL JE TESKO

Odgovori 21 3
Majka

07.03.2024 11:05

Ova majka bi mogla mnogima kao primjer služiti, ne samo kao majka nego kao osoba. Sigurno će naći još neki način da Andrija živi vječno. Andrija je odozgo sigurno strašno ponosan na svoje roditelje.

Odgovori 30 4
Rija

07.03.2024 16:24

Andrija, Angelina.. ovo je strašno, da strašnije ne može biti. Suze same teku.... Pčivajte u rajskom vrtu i neka vas andjeli čuvaju...Svim porodicama...da Bog da snagu da izdrže ovu pretešku bol i tugu, koja nikada nestati neće...

Odgovori 16 2
Caca

08.03.2024 14:44

Ovo boli dok gledaš, dok čitaš, ovo je tuga koja ne može da prodje bez suza. Kako je njihovim roditeljima ne smem ni da zamislim, kada ja koja nisam poznavala decu plačem,sta je sa roditeljima.Iskreno saučešće svim roditeljima i Draganovoj porodici.