KOSTA KECMANOVIĆ ZAHTEVA DA OVOJ DEVOJČICI POŠALJE CVEĆE ZA 8. MART! Zaposleni ostali u šoku, a evo šta je još uradio!

Autor:

Hronika

08.03.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako svakodnevno pokazuje hladnokrvnost za sve što je učinio, on prema njoj ima osećanja!

KOSTA KECMANOVIĆ ZAHTEVA DA OVOJ DEVOJČICI POŠALJE CVEĆE ZA 8. MART! Zaposleni ostali u šoku, a evo šta je još uradio!

Foto: Shutterstock

Kosta Kecmanović, koji je 3. maja izvršio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, ni nakon deset meseci ne prestaje da misli o svojoj sestri. 

Kako nezvanično saznaje Republika, on je čak poželeo da joj kupi poklon za 8. mart!

- Iako svakodnevno pokazuje hladnokrvnost i nezainteresovanost za zločinom koji je sam počinio, on se ipak ponekad pita gde je i šta radi njegova mlađa sestra. Osim toga, on je čak tražio od zaposlenih da mu dozvole da svojoj sestri na adresu pošalje cveće i bombonjeru za dan žena - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Kako dodaje, to nije sve što je Kosta želeo da joj priredi na ovaj datum.

- On je odlučio da napravi i čestitku, u kojoj je napisao da je nije zaboravio i da misli na nju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović sestri želi da pošalje poklon

Kako smo već ranije pisali, Kosta je jednom prilikom, na psihološko pitanje šta mu fali iz spoljnog sveta dao odgovor: "Ujak, pas i sestra". 

Bez premišljanja je rekao da je osoba koja mu nedostaje brat njegove majke, odnosno ujak, a onda je dodao i psa kućnog ljubimca, pa na kraju je rekao i sestricu. Majku i oca nije ni spomenuo. On ni u drugim delovima iskaza nije pokazao da žali što je roditeljima uništio život. Debelo tu nešto nije štimalo - rekao je dobro obavešteni izvor Republike. 

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" koju je i sam pohađao i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara škole, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Zatim je usmrtio tri devojčice koje su se zatekle u holu škole, a svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje i smrtio šestoro učenika, dok je nastavnicu istorije i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (22)

Loading
Tanja

08.03.2024 10:37

Poubijani nam našu decu....To ga ne zanima. Sestra najmlađeg masovnog ubice na svetu sipala drugarima u sok domestos! Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu letos na more sa ćerkom pošla. Besramna i dalje radi u prosveti! Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu izjasnio se da nije kriv što nam je njegovim oružjem, njegovim mecima,u školi na času decu i čika Dragana streljao njenog najmlađi masovnog ubice na svetu .On ga je vodao po raznim pucačkim aktivnostima.

Odgovori 40 24
Ira

08.03.2024 15:38

@Tanja - Hvala Tanja sto nas podsecate. Nikakav sentiment i prolaznost vremena ne smeju da pokriju i stave u zaborav jezivi nevidjeni monstruozni cin koji je taj monstrum pocinio. Zato nije dobro sto sud sudjenje stalno zakazuje posle duzeg vremena, jer na taj nacin se relativizuje zlocin.

Odgovori 25 12
Bg

20.03.2024 20:15

@Tanja - Molim za vise informacija oko tog incidenta sa sestrom I sipanja Domestosa deci u sok. Ja ovo prvi put cutam. Da li je ovo normalno, to su ludaci u porodici, njih kolektivno zatvoriti I baciti kljuc.

Ime

08.03.2024 10:56

Debelo nešto nije štimalo, da, nažalost zakon ne može da dokaze unatrag da je došlo do greške u odgoju, zanemarivanje djeteta. A došlo je dokaz->masakar->manjak empatije. Zakoni se moraju promjeniti i malo prilagoditi stvarnosti.

Odgovori 38 11