OSVANULE ČITULJE ZA ESKOBARA: Godinu dana od ubistva u Rušnju! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.03.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radošević je namamljen i ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, a osumnjičenima je suđenje zakazano za 4. april.

OSVANULE ČITULJE ZA ESKOBARA: Godinu dana od ubistva u Rušnju! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika.rs

Porodica i prijatelji obeležili su danas godišnjicu ubistva Ranka Radoševića Eskobara (53), koji je 9. marta prošle godine izrešetan na benzinskoj pumpi u Rušnju.

Beogradske dnevne novine su osvanule prepune čitulja za ubijenog Radoševića, bliskog "škaljarskom klanu". Od njega su se oprostili izvesna Tina, Boban, brat Zdravko, ali i porodica:

"Tu si u venama,

tu si u oku,
tu si u mislima, u dahu, u nesanici,
tu si i nikada nećeš otići!
Tvoja je večnost i svetlost, naša su sećanja
."

Radošević je namamljen i ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, a osumnjičenima je suđenje zakazano za 4. april. Zločin se dogodio nešto posle 11 sati u kafiću koji se nalazi na pumpi, kada je Ranko došao na dogovoren sastanak sa mušterijom koja je trebalo od njega da kupi golf 8. Umesto kupca, stigli su Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva koji su ga izrešetali, a potom pobegli.

Istraga je utvrdila da su Stefan i Luka nosili hirurške maske, a kada su Ranka ugledali na parkingu odmah su izvadili pištolje i zapucali dok je on stajao ispred ulaza u kafić. Iako pogođen, pokušao je da pobegne unutra, ali je za njim ušao Stefan, ispalio mu nekoliko metaka u leđa, a onda ga overio hicem u glavu.

U optužnici je precizirano da su ubice pobegle golfom 4 karavan koju su zapalili na Petlovom brdo.

Prema optužnici, Marko Pjanović (28) i Azra Š. (22), oboje iz BIH, su namamili Eskobara i bili logističari u ovom zločinu jer su oni obezbedili vozila koja su koristile ubice.

Podsetimo, Stefan i Luka su dva dana posle zločina uhapšeni u štek-stanu na Novom Beoragdu dok su pomagači uhapšeni u BIH, nakon čega su izručeni u Srbiju.
Ranko je sahranjen 13. marta prošle godine uz pesmu "Ponoć" i zvuke violine i harmonike.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading