AZRA I MARKO POMAGALI UBICAMA ESKOBARA, A SADA ĆUTE: Evo šta se sve dešavalo pre likvidacije Ranka Radoševića!

Autor:

Hronika

20.07.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azra Šabanović i Marko Pajnović su nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu vraćeni u pritvor.

AZRA I MARKO POMAGALI UBICAMA ESKOBARA, A SADA ĆUTE: Evo šta se sve dešavalo pre likvidacije Ranka Radoševića!

Foto: facebook, MUP, Nemanja Pančić

Azra Šabanović, Marko Pjanović, Ranko Eskobar

Azra Šabanović i Marko Pjanović koji su osumnjičeni za pomaganje u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara koje se dogodilo 9. marta ove godine na benzinskoj stanici u Rušnju branili su se ćutanjem na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaju beogradski mediji.

Nakon saslušanja kod javnog tužioca Siniše Zorića, dvoje okrivljenih vraćeno je u pritvor u Okružni zatvor, piše Blic.

- Tokom dosadašnje istrage utvrđeno je da su mesec dana pre ubistva Azra i Marko došli iz BiH u Beograd. Iznajmili su stan i automobil. On je nekoliko dana pre likvidacije opservirao benzinsku pumpu, a ona je nekoliko dana pre likvidacije, dovezla iz Kraljeva u Beograd ukradeni automobil Golf 4 - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema informacijama, automobilom koji je, kako se sumnja Azra dovezla u Beograd, 9. marta Stefan Z. (direktan izvršilac) i Luka V. (saučesnik) su došli i otišli sa mesta zločina na benzinsku pumpu u Rušnju, a zatim vozilo zapalili na Petlovom brdu.

- Stefan Z. (28) i Luka V. (26) su uhapšeni dva dana nakon ubistva, kao i maloletna A.D. Protiv nje se vodi postupak pred sudom za maloletnike. Ona je 2, 3 dana pre ubistva sa Stefanom Z. dolazila do Ranka Radoševića Eskobara, na njegov plac, kako bi navodno kupili automobil - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading