UBICA SUMNJAO DA DETE NIJE NJEGOVO, VEĆ ZORANOVO! Bejzbolkom ga NASMRT pretukao zbog ŽENE PRELJUBNICE?!

Autor:

Hronika

09.03.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško ubistvo u Rumi potreslo je tamošnje stanovništvo, a klupko misterije oko motiva zločina polako se raspetljava.

UBICA SUMNJAO DA DETE NIJE NJEGOVO, VEĆ ZORANOVO! Bejzbolkom ga NASMRT pretukao zbog ŽENE PRELJUBNICE?!

Foto: Privatna arhiva

Zoran o., Veludin S.

Zoran Obradović (68) ubijen je u noći između 3. i 4. marta, a telo je pronašao sin kada mu se otac nije javljao nekoliko dana. 

Prema informacijama iz policije, nakon ubistva je nestao i Zoranov luksuzni automobil marke "BMW", a u kući je pronađena krvava palica, dok je kao zvaničan uzrok smrti navedeno davljenje.

Ubrzo nakon otkrivanja zločina, osumnjičeni Veludin S. je uhapšen pod sumnjom da je umešan u ovaj zločin. Motiv je, kako se sumnja, Zoranova ljubavna veza sa ženom ubice.

Foto: Facebook

Uhapšeni ubica i njegova supruga

Još jedna muškarac iz Sremskih Karlovaca, pored Veludina S., dobio je krivičnu prijavu zbog prikrivanja, jer je navodno preuzeo BMW nakon zločina.

Inače, kako su mediji nezvanično preneli, Zoranov ubica je sumnjao i da je dete koje ima sa suprugom Zoranovo, a ne njegovo.

Ubistvo zbog novca?

Kako je Republika saznala na licu mesta, Zoran je imao velike količine novca i živeo je raskalašno, pa se spekulisalo dabi ovo mopgao da bude motiv ubistva.

- Mi mislimo da ubistvo ima veze sa novcem, jer je nedavno prodao taj kafić u gradu gde je bio vlasnik. Psi nam već nekoliko dana neprestano laju, verujte nam da je veoma uznemirujuće. Najverovatnije danima nisu nahranjeni - kazala je jedna od komšinica za Republiku.

Susedi su rekli i da se danima naseljem širio nesnosan smrad, ali da niko nije ni posumnjao da bi mogao da bude u pitanju leš.

Inače, Zoran Obradović bio je vlasnik poznatog kafića u Rumi "Flojd", kao i uzgajivačnice pasa rase doberman, a jedan deo susedstva ga je opisivalo kao dobrog čoveka, dok su drugi navodili da je težak.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading