ODLAŽE SE SAHRANA MLADOG VOZAČA KAMIONA: Preživeo golgotu na ukrajinskom graničnom prelazu, a sada je tragično nastradao!

Autor:

Hronika

06.03.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica mladog kamiondžije konačno otkriva istinu.

ODLAŽE SE SAHRANA MLADOG VOZAČA KAMIONA: Preživeo golgotu na ukrajinskom graničnom prelazu, a sada je tragično nastradao!

Foto: DRUSTVENE MREŽE

Sahrana vozača kamiona Vladimira Belića (26) koja je trebalo da se održi sutra 7. februara na groblju u Ljubiću, odlaže se do daljeg, rečeno je u krugu porodice nastradalog Čačanina. Razlog za odlaganje pogreba je taj što će procedura dopremanja pogrebnih ostataka iz inostranstva trajati duže nego što je porodici prvobitno najavljeno. Tačan termin sahrane biće naknadno saopšten.

Tragična sudbina mladog kamiondžije

Podsećamo, mladi kamiondžija je nastradao pre pet dana na graničnom prelazu Kalotina u Bugarskoj, a srpska javnost ga zna po golgoti koju je zajedno sa drugim kamiondžijama iz Srbije, Belorusije i drugih zemalja preživeo na ukrajinskom graničnom prelazu Jagodin, pre dve godine. Naime, carinske vlasti Ukrajine im nisu dozvolile da izađu iz zemlje. Bez hrane, vode, i nafte u hladnim kabinama kamiona su proveli 20 dana. Na kraju su ih pustili da pešice izađu sa ratom zahvaćenog područja, a kamione i dokumenta su im oduzeli.

Reakcije vozača sa Balkana

Vozači sa Balkana se već danima na društvenim mrežama opraštaju od tragično nastradalog kolege. Većinu je vest o njegovoj smrti zatekla na evropskim drumovima.

Podsetimo, pre dve godine, u ovom periodu, Vladimir je postao poznat javnosti u Srbiji nakon što je zajedno sa drugim kamiondžijama ostao zaglavljen dvanaest dana na graničnom prelazu Jagodin između Ukrajine i Poljske usred ratnog vihora.

-Dve je godine od tih događaja, baš ovih martovskih dana, nakon višednevne drame i napokon nekog pomaka, ti si mene iz svoje teške pozicije umirivao da bi naposletku, kada ste konačno izašli i došli do naše granice, i pored toga što sam digao i mađarsku policiju, carinu, kao i naše, da vas sprovedu i propuste iz kilometarske kolone ti stao, kao gospodin čovek i sačekao, strpljivo, uz kaficu i druženje sa ljudima...Voleo si ljude. Ljudi vole tebe- pisao je neutešni čovek.

Nastradali mladić je svoje iskustvo života na točkovima delio na TikToku, gde je svojim video snimcima zabavljao mnoge. Jedan od njegovih kolega se od njega oprostio upravo preko ove društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading