DANAS SAHRANA MILANA ŠUŠE: Napadač sa hirurškom maskom i rukavicama ispalio DEVET hitaca u njega - NIJE IMAO VREMENA DA REAGUJE (FOTO)

Autor:

Hronika

21.02.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Šuša koji je ubijen u subotu na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića, kada je, prema navodima, na njega ispaljeno devet projektila, biće sahranjen danas u 13 časova na novom pravoslavnom groblju u Starim Banovcima.

DANAS SAHRANA MILANA ŠUŠE: Napadač sa hirurškom maskom i rukavicama ispalio DEVET hitaca u njega - NIJE IMAO VREMENA DA REAGUJE (FOTO)

Foto: Printscreen

Milan Šuša, ubijen u subotu na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića biće sahranjen danas u 13 sati na groblju u Starim Banovcima

Kada će biti sahranjen je, na svojoj društvenoj mreži Instagram, podelila je njegova supruga Nataša, koja nije imala snage da napiše nijednu reč.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Da podsetimo, ubistvo se dogodilo ispred Šušine kuće, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova supruga koja je pokušavala da se probije do njegovog tela.

Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći.

Komšije su izjavile da su čule više pucnjeva tog dana.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U trenutku kada je Milan Šuša krenuo nazad prema svom automobilu, suočio se direktno sa napadačem koji je bio maskiran hirurškom maskom i sunčanim naočarima, držeći pištolj uperen u njega. Osumnjičeni je bio obučen u farmerke, bele patike i nosio je široku braon jaknu, prosečne građe i visine oko 180 centimetara. 

 

Foto: Novosti

Čitulja Milana Šuše

 

Pretpostavlja se da je ubica, znajući za prisustvo nadzornih kamera kod Šušine kuće, odlučio da se maskira. Šuša nije imao vremena za bilo kakvu reakciju.

Inače, snimak brutalne likvidacije pojavio se u medijima. Na nadzornom snimku jasno se vidi da ubica nosi naočare za sunce i hiruršku masku, dok je odeven u bež jaknu i farmerke.

Ubica je pristupio Milanu ubrzanim korakom, a u trenutku kada se Šuša okrenuo prema njemu, ispaljeni su smrtonosni hici.

Policija nastavlja istragu kako bi pronašla i uhapsila osumnjičenog, dok zajednica ostaje zapanjena ovim brutalnim činom nasilja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading