HOROR! Šesnaest članova porodice pronađeno mrtvo u kući! PRE TOGA SVI PRISUSTVOVALI ISTOJ SAHRANI!

Autor:

Svet

19.02.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije jasno šta je tačno uzrok smrti ovih šesnaestoro ljudi, ali lokalni svedoci su izjavili da postoji sumnja da je reč o trovanju.

HOROR! Šesnaest članova porodice pronađeno mrtvo u kući! PRE TOGA SVI PRISUSTVOVALI ISTOJ SAHRANI!

Foto: shutterstock

U zabačenom planinskom gradu Seguin na jugu Haitija, lokalni zvaničnici su otkrili strašan prizor - šesnaest članova iste porodice pronađeno je mrtvo.

Ova porodica je, prema informacijama lokalnih novina, prisustvovala sahrani pre nego što su njihova tela pronađena, što dodatno baca senku tajanstvenosti na ovu tragičnu situaciju.


Još uvek nije jasno šta je tačno uzrok smrti ovih šesnaestoro ljudi, ali lokalni svedoci su izjavili da postoji sumnja da je reč o trovanju. Ovo podiže niz pitanja i zabrinutosti među stanovništvom, dok se policija i zdravstvene službe intenzivno angažuju na istrazi ovog slučaja. Delegat Džud Pjer Mišel Lafontant, najviši zvaničnik u odeljenju za jugoistok Haitija, potvrdio je da su nadležne službe preduzele mere radi istrage ovog tragičnog događaja.

Iako smrti nisu povezane sa bandama, zabrinutost raste zbog sve veće moći haitskih kriminalnih grupa. Prema izveštaju Globalne inicijative protiv transnacionalnog organizovanog kriminala, ove grupe su postale sve dominantnije, a sredstva prikupljaju iznudom od firmi i stanovnika, kao i otmicama. Ova situacija dodatno komplikuje već narušenu sigurnosnu situaciju u zemlji, gde su prošle godine aktivnosti bandi odnele gotovo 5.000 života, prema izveštaju Ujedinjenih nacija.

Policija Haitija se suočava sa izazovom da suzbije nasilje koje pretežno proizvode kriminalne grupe, dok se karipske nacije trude da pronađu efikasne strategije za suzbijanje ovog ozbiljnog problema. Ova situacija zahteva hitne mere i pažljivo planiranje kako bi se sprečilo dalje širenje nasilja i kriminala u zemlji. Ova tragična smrt šesnaestoro ljudi predstavlja samo jedan od mnogobrojnih izazova sa kojima se Haiti suočava u borbi za bezbednost i stabilnost.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading