TETKA POKUŠALA DA SPASI BRATANCE: Odjekivali jauci majke i oca, detalji jezive nesreće u Baru

Autor:

Hronika

15.02.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se proširila vest o strašnoj nesreći, cela zajednica je ostala zapanjena i potresena.

TETKA POKUŠALA DA SPASI BRATANCE: Odjekivali jauci majke i oca, detalji jezive nesreće u Baru

Foto: shutterstock

U naselju ispod Volujice u Baru, koje godinama predstavlja dom za oko 40 osoba romske populacije, dogodila se stravična tragedija u ranim jutarnjim satima. Vatrena stihija koja je zahvatila barake odnela je četiri života jedne porodice i ostavila zajednicu u dubokoj tuzi.

U hladnoj februarskoj noći, peć na drva je bila jedini izvor toplote za ovu porodicu. Međutim, upravo ta peć je postala uzrok kobnog požara koji je buknuo u prostoriji u kojoj se ložilo. Nesrećni događaj je iznenada prekinuo san porodice, ostavljajući ih bez vremena za reakciju. Vrisci i jauci nesrećne majke i oca na čije oči stradaju najbliži. Za nekoliko minuta njih četvoro: B.K. (50), S.B. (17), Dž.B. (15) i A.B. (11) utonulo je u večni san.


U pokušaju da spasi dvoje bratanića i njihovu baku, tetka porodice je hrabro reagovala, ali nažalost, daske koje su popadale ispred ulaza u sobu su je sprečile u njenom cilju. Ova hrabra žena je takođe postala žrtva požara, zajedno sa još troje članova porodice.

Nakon što se proširila vest o strašnoj nesreći, cela zajednica je ostala zapanjena i potresena. Roditelji dece su ostali slomljeni od bola, dok su barake u potpunosti izgorele.

Roditelji dece su bili u drugoj prostoriji. Ostali su nemoćni. Slomljeni od bola. Barake su totalno izgorele. U požaru opekotine je zadobila još jedna osoba čiji identitet za sada nije poznat.


Ova tragična nesreća će ostaviti dubok trag u srcima svih koji su bili svedoci ili su čuli za ovaj događaj, a zajednica će trebati podršku i pomoć kako bi prevazišla ovu tešku situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading