OVAKO IZGLEDA ŠUŠIN UBICA! Snimile ga kamere - prišao i ispalio čak 9 metaka, pa pobegao!

Autor:

Hronika

20.02.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo se dogodilo ispred Šušine kuće.

OVAKO IZGLEDA ŠUŠIN UBICA! Snimile ga kamere - prišao i ispalio čak 9 metaka, pa pobegao!

Foto: Republika.rs

Milan Šuša, star 39 godina, ubijen je 17. februara nešto posle 10 sati na raskrsnici Kumanovske ulice i Ulice Đoke Kovačevića.

Prema pisanju Telegrafa, na Šušu je ispaljeno najmanje devet metaka. Obdukcija je obavljena, ali datum sahrane još uvek nije objavljen od strane porodice.

Šušino telo pronađeno je u blizini njegovog automobila, marke "audi", sa prostrelnim ranama. Ubica je napustio mesto zločina odmah posle pucnjave, a postoji sumnja da ga je u bekstvu pomogao saučesnik, koji ga je čekao u obližnjoj ulici.

 

 

Ubistvo se dogodilo ispred Šušine kuće, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova devojka koja je pokušavala da se probije do njegovog tela. Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći. Komšije su izjavile da su čule najmanje pet pucnjeva tog dana.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U trenutku kada je Milan Šuša krenuo nazad prema svom automobilu, suočio se direktno sa napadačem koji je bio maskiran hirurškom maskom i sunčanim naočarima, držeći pištolj uperen u njega. Osumnjičeni je bio obučen u farmerke, bele patike i nosio je široku braon jaknu, prosečne građe i visine oko 180 centimetara. Pretpostavlja se da je ubica, znajući za prisustvo nadzornih kamera kod Šušine kuće, odlučio da se maskira. Šuša nije imao vremena za bilo kakvu reakciju.

Prema informacijama "Telegraf.rs", na mestu zločina pronađeno je devet čaura, a policija analizira snimke sa nadzornih kamera. Iako se spekuliše da je motiv ubistva bio stari dug, poznato je da je Šuša imao mnogo neprijatelja. Istraga je u toku, a počinilac je verovatno u bekstvu na lokaciji koju je unapred isplanirao.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading