TETOVAŽE, REP MUZIKA I ZGODNE ŽENE! Braća Panić i njihove devojke u NOĆNOM IZLASKU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

02.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao vođa lanca prostitucije je upravo označen Vuk Stanković, najbolji drug bahate braće.

TETOVAŽE, REP MUZIKA I ZGODNE ŽENE! Braća Panić i njihove devojke u NOĆNOM IZLASKU! (VIDEO)

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Braća Miloš Panić i Uroš Panić osumnjičeni su da su zajedno sa svojim saradnicima, među kojima je i njihov najbolji drug Vuk Stanković, mesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 hiljada evra.

Panići su otkriveni nakon višemesečnog rada policije, Odeljenja za javni red i mir.

Na snimku koji je osvanuo na platformi X, braća Panić se u luksuznom automobilu voze sa svojim "devojkama". 

 

 

Kao što smo već pisali, za osumnjičene je radilo najmanje pet prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Stankoviću po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

Stanković je uhaopšen zbog saradnje sa braćom Panić, a u trenutku upada u prostorije gde su podvodili žene sedeo je u kafiću preko puta zgrade, ne znajući da se za njimt traga.

Foto: Republika, shutterstock, Facebook

Braća Panić

Najbolji drug vođa lanca prostitucije?!

Kao vođa lanca prostitucije je upravo označen Vuk Stanković, najbolji drug bahate braće.

Uroš i Miloš Blažić su nakon razbijanja lanca prostitucije, pobegli iz zemlje i za njima je MUP Srbije raspisao poternicu, dok je Stanković uhapšen kao "mozak operacije".

Uroš Panić se često hvalio luksuznim automobilima na društvenim mrežama, a jedan od njih, "lamborgini", čak mu je bio oduzet nakon brojnih prekršaja.

Podsetimo, kako je Republika prva pisala, MUP Srbije raspisao je poternicu za Urošem i Milošem Panićem zbog posredovanja u prostituciji. Kako smo uspeli da saznamo, njih dvojica su pobegli iz zemlje, a u policijskoj akciji je razbijen lanac prostitucije. Zasad su uhapšene dve osobe.

Njihov najbolji drug Vuk Stanković, uhapšen je kao "mozak operacije", koji je organizovao čitav "biznis", dok su Panići bili posrednici u ovom lancu.

Vuk Stanković, uhapšen je 8. februara pod sumnjom da je organizovao lanac prostitucije u Beogradu. Prema navodima, Stanković je redovno objavljivao fotografije i snimke iz beogradskih klubova, prikazujući se kako sedi u separeima okružen polugolim devojkama. Postavlja se pitanje da li su ove devojke radile za njega, s obzirom na optužbe da je podvodio žene kroz lažne oglase za posao u salonima za masaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading