ESTRADA U STRAHU ZBOG PANIĆEVOG MAKROA: U telefonu se kriju DOKAZI o elitnim prostitutkama, SPISAK IMENA će šokirati javnost

Autor:

Zabava

12.02.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva šta se nalazi u poslovnim telefonima koje su Miloš Panić, Uroš Panić i njihov saradnik V.S. koristili tokom organizovanja lanca prostitucije.

ESTRADA U STRAHU ZBOG PANIĆEVOG MAKROA: U telefonu se kriju DOKAZI o elitnim prostitutkama, SPISAK IMENA će šokirati javnost

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

I dok MUP Srbije traga za braćom Panić, Milošem i Urošem, koji su umešani u lanac prostitucije sa V.S., on je prilikom saslušanja rekao da se kaje zbog svoji radnji, pa je ispričao svaki detalj, kao i koja je bila njegova uloga u organizovanju akcija. Prilikom saslušanja, V.S. ispričao je i koja je bila uloga braće Panić, te koje su bile njihove akcije koje su preduzimali. 

Foto: Republika, Shutterstock, facebook

Miloš Panić i Uroš Panić

 

Kako Republika saznaje, zbog ove akcije, mnoge poznate ličnosti sa domaće estrade su u strahu, jer kako otkrivamo, Panići zajedno sa V.S. u telefonima koje su koristili za posao, imaju dokaze, fotografije, snimke i prepiske dama iz estradnog miljea koje bi mogli da otkriju imena i prezimena kataloga, o kom se dugo spekulisalo. 

 

Budući da su Panići u odličnim odnosima sa mnogim poznatim ličnostima, pevačicima, starletama, influenserkama, kako saznajemo, u strahu su da se iz ranih telefona mogu objaviti njihova imena, čime će biti raskrinkan ceo lanac prostitucije na estradi. 

Foto: Facebook

Miloš Panić i Uroš Panić Instagram

- Jasno je da će sve biti istraženo do najsitnijih detalja, pa i telefoni preko kojih su Panići i njegov makro ugovarali devojkama akcije. Tu se nalaze snimci, fotografije, kao i prepiske u kojima piše cenovnik koja koliko košta. Među njima ima dosta poznatih devojaka, koje viđate na društvenim mrežama, televizijama, koje se kriju iza profesija poput pevačica, starleta, rijaliti učesnica, glumica - govori dobro obavešten izvor za Republiku. 

Sve do najsitnijih detalja planirali su svoj "posao", pri čemu su saloni za masažu, koji su samo bili paravan za prostituciju, bili registrovani na ime V. S. kao jedinog vlasnika. Na jednom od snimaka sa društvenih mreža, braća Panić su svog uhapšenog prijatelja opisivali kao "makroa".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading