DAVID DRAGOJEVIĆ NOĆI PROVODIO SA PANIĆEM: Šok snimak iz Crne Gore procurio iz Uroševog TELEFONA - Uhvaćeni u AKCIJI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević noći provodio sa Urošem Panićem, koji se i dalje nalazi u bekstvu.

DAVID DRAGOJEVIĆ NOĆI PROVODIO SA PANIĆEM: Šok snimak iz Crne Gore procurio iz Uroševog TELEFONA - Uhvaćeni u AKCIJI! (VIDEO)

Foto: shutterstock, instagram, Facebook

MUP Srbije raspisao je poternicu za bahatom braćom Urošem i Milošem Panićem zbog posredovanja u prostituciji, o čemu je Republika ekskluzivno pisala. Njih dvojica su pobegli iz zemlje, a polako su počeli da se otvaraju i raskrinkavaju svi detalji Panićeve povezanosti sa poznatim ličnostima. 

 

Naime, Panić je poznat po ludom i bahatom noćnom životu, a u njegovom društvu se uglavnom nalaze i osobe iz javnog života, te se tako u jednoj bludnoj ludoj letnjoj noći našao i David Dragojević, bivši rijaliti učesnik. Uroš Panić je snimao izlazak iz separea, u kom se vidi u jednom trenutku u Dragojević, koji se sa njim provodio sa prijateljem iz Crne Gore. 

 

 

Poznato je da je David letos bio na relaciji Crna Gora - Srbija, a naročito je voleo provode u Budvi, o čemu se dosta pisalo u medijima. David je često objavljivao snimke i fotografije sa egzotičnih destinacija i plaža, kao i sa brojnim devojkama koje su ga okruživale, a koje su bliske i sa Panićem. Odakle datira ovo prijateljstvo javnost još uvek nije upoznata, ali da su bliski i da se dobro poznaju jasno je kao dan.

Inače, mnogi su se pitali kako se David preko noći obogatio, budući da se nakon izlaska iz rijalitija nije oglašavao na tu temu. Dosta se spekulisalo o njegovom poslu, mnogi su doveli u pitanje čime se bavi, jer je naprasno dobio lagodan život, a na društvenim mrežama je propragirao da se bavi izgradom plana ishrane za klijente, te je vrlo često objavljivao i njihove rezultate. Poznato je da se ti planovi ishrana i treninga kreću između 50 do 150 evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

11.02.2024 16:53

Ajde manite se više Davida, dosadni ste sa svojim lažima, imate pik na njega samo ne znam zbog čega.