NINA ĐOGANI SE NALAZILA SA UROŠEM PANIĆEM: Procurio PRIVATNI SNIMAK iz telefona, evo šta je Lunina sestra radila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Lune Đogani se našla u društvu Uroša Panića, za kojim je raspisana poternica.

NINA ĐOGANI SE NALAZILA SA UROŠEM PANIĆEM: Procurio PRIVATNI SNIMAK iz telefona, evo šta je Lunina sestra radila! (VIDEO)

Foto: Facebook, ST/Nemanja Pančić

MUP Srbije raspisao je poternicu za bahatom braćom Urošem i Milošem Panićem zbog posredovanja u prostituciji, o čemu je Republika ekskluzivno pisala. Njih dvojica su pobegli iz zemlje, a kako smo uspeli da saznamo, trenutno se nalaze u Zagrebu, gde su lumpovali do rane zore.

Međutim, dok se i dalje traga za Panićem, po društvenim mrežama kruže mnogi snimci, te je tako Republika došla do videa iz noćnog provoda. A kako je Uroš poznat po noćnom životu, to nije ništa čudno, sve do detalja koji je sve šokirao. Naime, na snimku se vidi sestra Lune Đogani, Nina Đogani, koja uživa u društvu ovog ekstravagantnog momka.

 

 

- "Je l' ovo Nina Đogani?", "Gledaj Ninu Đogani sa kim se provodi", "Oho, i Lunina sestra u separeu" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod snimka koji je Panić objavio na društvenoj mreži TikTok.

Podsetimo, ćerka muzičara i bivših rijaliti učesnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija, od proletos je u vezi sa momkom koji se trenutno nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, saznaje "Kurir". Iako su u vezi nekoliko meseci, identitet mu krije od prvog dana, pa je tako i na objavama na društvenoj mreži Instagram preko njegovog lica na fotografijama uvek stavljala emotikone srca.

Da li je ovo samo dokaz da mlada Nina voli opasne momke ili je samo slučajnost da se našla u ovakvom društvu, procenite sami. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading