TINA BILA 27 MINUTA MRTVA, A ONDA JE DOŽIVELA OVO: Posle buđenja je odmah sve zapisala na papiru, evo šta piše na njemu

Autor:

Svet

12.02.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večita tema postoji li posle smrti zagrobni život ili ne možda će posle ove priče doći do novog nivoa spekulisanja

TINA BILA 27 MINUTA MRTVA, A ONDA JE DOŽIVELA OVO: Posle buđenja je odmah sve zapisala na papiru, evo šta piše na njemu

Foto: lad bible/facebook printscreen/smart eagles

Amerikanka Tina Hajns doživela je 2018. godine srčani udar. 

Bila je kući u društvu supruga Brajana koji je, pokušavajući paralelno da dozove hitnu pomoć, gledao da je reanimacijom vrati u život.

Sve što je pokušavao da učini delovalo je potpuno uzaludno. Potom su došli lekari i posle čitavih 27 minuta, Tina je otvorila oči.

Brajan je kasnije više puta rekao da nijednog trenutka nije gubio nadu da će mu supruga ostati živa, ali da se obradovao kao nikad pre u životu kada je zaista uspela da se povrati.

Međutim, Tina je posle buđenja insistirala da joj Brajan da parče papira kako bi zapisala šta je doživela "s druge strane", prenosi LadBible.

Na papiru je, jedva gledajući na oči, napisala samo dve reči:

"Stvarno je".

Kada je došla k sebi, Tina je svima oko sebe ispričala da gore zaista postoji "nešto", kao i da veruje da je, iako nije previše religiozna osoba, videla nekog nalik na Isusa.

"Bilo je stvarno, boje su bile tako žive", rekla je ona.

U poslednjih šest godina, dakle od srčanog udara do danas, Tina je u više navrata gostovala na raznoraznim radio i TV programima gde je opisivala svoje iskustvo.

"Nisam od onih osoba koje veruju u praznoverja niti sam pre ikada razmišljala o zagrobnom životu. Nisam ni u trenucima kliničke smrti videla svoje telo, kao što neki pričaju. Ali jesam doživela nešto jako realno i smisleno. Nešto što postoji. Nema teoretske šanse da je smrt kraj", rekla je između ostalog Tina Hejns.

Većina ljudi ne seća se ničega u periodu kliničke smrti. Oko 10-20 odsto ima neku vrstu vizuelnih ili senzornih epizoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading