KOME ĆE MAMA SADA DA KUVA KAFU? Potresne reči sestre svirepo ubijenog MMA borca teraju suze na oči!

Autor:

Hronika

29.02.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna devojka ne može da dođe sebi nakon što su joj brata svirepo ubili.

KOME ĆE MAMA SADA DA KUVA KAFU? Potresne reči sestre svirepo ubijenog MMA borca teraju suze na oči!

Foto: Youtube MMA savez Srbije, ST/Vladimir Lukić

Prijatelji i porodica Stefana Savića (23), koji je izboden nasmrt na Dorćolu posle svađe u klubu, neutešni su posle njegove smrti, ali njegov prerani odlazak naročito teško je podnela njegova sestra Milica.

Nesrećna Milica Savić, u trenutku kada joj je brat ubijen, proslavljala je svoj rođendan sa dečkom u Italiji i za smrt voljenog brata, saznala je tek kada se vratila u Beograd.

Kako saznajemo, njeni i Stefanovi roditelji uplatili su joj putovanje u Italiju kao rođedanski poklon, ne sluteći šta će ih sve snaći samo nekoliko daa kasnije.

Nesrećna devojka nije ni znala da joj je brat ubijen kada je krenula iz Italije put Srbije. Njoj su roditelji rekli da se ranije vrati kući, ali nisu joj rekli razlog. Shvatila je tek da se nešto strašno desilo kad je sletela na aerodrom u Beogradu, gde su jpj odmah dali lekove za smirenje, a tu je sačekala, i Hitna pomoć.

Naš izvor kaže da se slomila istog trenutka kad je saznala za smrt brata, uprkos jakoj dozi sedativa koje je popila. Za brata je bila izuzetno vezana, ali i on za nju.

Republika

Foto: Youtube MMA savez Srbije

Stefan Savić

 

Milica je teško podnela i sahranu brata, gde je sva u suzama i potresena do srži, održala potresan govor.

- Bio si poseban, pametan, lep najlepši...Mnogo si maštao, bodrio si, verovao si u sebe, u mene, u našu porodicu u drugove. Zasmejavao si me, znao si mnogo dobro da glumiš, svi smo se smejali. Nije bilo stvari koje nisi mogao da savladaš. Jako mi je žao što ove godine nećemo zajedno proslaviti tvoju diplomu, jer do skoro nisi znao gde ti je fakultet. Uvek si bio bolji za druge nego za sebe... Znao si ujutru da kažeš: "Kevo, daj napravi sinu kafu..., meni da govoriš "mala, lepo si se sredila". Nedostajaćeš mi za sve u životu. Mi moramo da budemo jaki jer ti ne voliš slabiće. Voli te tvoja porodica, počivaj u miru - rekla je potresena devojka.

Ona je poručila brata da će nedostajati a spavu, na reci, da će nedostajati mami kojoj je bio jedro i snaga, tati za realizaciju planova...

Republika

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook

Stefan Savić, osumnjičeni za njegovo ubistvo Vasilije Gačević i Marko Daničić

 

Podsetimo, telo MMA borca pronađeno je na uglu Dobračine i Dunavske ulice, a samo minut kasnije na Terazijama u automobilu pronađen je teško ranjen S. M. (32).

Ispostavilo se da su ova dva ranjavanja povezana. Tačnije, S.M. je bio slučajni prolaznik na Dorćolu kada je video da momci biju i ubadaju Savića, koji je nemoćno ležao na asfaltu. S. M. koji je bio sa drugom u kolima, izašao je, prišao nasilnicima i pitao ih: "Ljudi, šta radite to, pustite momka?". Napadači, koji su u međuvremenu identifikovani, su izboli i njega. Nesrećni mladić je sat vremena kasnije nađen u svom automobilu teško ranjen na Terazijama. Lekari su uspeli da ga spasu, ali za Savića spasa nije bilo.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading